Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Patola vs Klechy
Beka_XD • 2022-07-04, 22:56
W parafii Niepokalanego Poczęcia NMP w Krakowie doszło do skandalu? Przechodzeń nagrał księży, którzy w środku nocy wychodzili z plebanii z wieczorowo ubranymi kobietami.

INFO

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2022-07-05, 14:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazga50 2022-07-05, 15:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bobbob23 2022-07-05, 16:40
Zgłoś
pentlik 2022-07-05, 16:48 2
Zgłoś
Odilla 2022-07-05, 17:37
Nie bierz przedmałżeńskich nauk od typa który nie r🤬a. Ten chyba r🤬a
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-07-05, 20:35
Zgłoś
Parkometr 2022-07-05, 21:21 1
Niezwyciężony napisał/a:

Ważę 90 kg, rzuciłem palenie 2 lata temu i od tego czasu dość intensywnie trenuję, ostatnio na redukcji trenuję co dzień po 1,5 godziny co widać, a do tego dziary i aparycja psychopaty gw🤬ciciela.
Nie pamiętam kiedy na ulicy zaczepił mnie jakiś frajer, bo robię bardzo złe pierwsze wrażenie i jakoś nie mają śmiałości.
Więc trochę cię chyba fantazja poniosła z tym przekopaniem, prawaczku

Ale progress życiowy xd

Osiedlowy karczek. Niech zgadnę. Żadnej laski nie wyrwałeś na ten tekst? Napisałeś kilka linijek tekstu jaki to wielki samiec alfa z ciebie.

Złe pierwsze wrażenie robisz nawet wtedy gdy się odezwiesz xd

Pisząc takie słowa znów pokazałeś jakim burakiem jesteś xddd "jestem osiedlowy fajter, ura bura, żaden frajer mi nie podskoczy" haha od razu widać w jakim towarzystwie się obracasz skoro te elementy mają świadczyć o twoim statusie społecznym.

Też chodzę na siłownię i co? Mam spacerować z miną buraka z nadzieją, że będę odstraszał ludzi i w ten sposób zbuduję swoje ego? Debilu, tak się buduje swój zryty, zamknięty świat. Następnym krokiem jest paranoja xd wolę mieć fajną i zadbaną sylwetkę, ułożone włosy i uśmiech na twarzy niż żyć w jakimś rynsztoku, gdzie liczy się siła xd idź dalej forsować siłą swoje przekonania. Podłoże umysłu idealne, aby pójść w stronę faszyzmu, komunizmu, czy jakiejkolwiek innej skrajnej ideologii.

Pozwól, że zrobię sobie screeny twoich wypowiedzi, bo obecnie pracuje nad czymś czego nie zrozumiesz. A twoje wypowiedzi idealnie pasują do ludzkiej głupoty, którą będę chciał przedstawić xd

Jak chcesz dostarczyć mi więcej materiału to ustosunkuj się do następujących tez:

1. Nie każdy ksiądz to pedofil
2. PiS popełnia błędy, ale podejmuje też dobre decyzje
3. Predykcja zachowania wykorzystująca terminy mentalne jest skuteczna w stopniu większym niż losowy (cyk, styki w twoim łbie przepalone xdddd ale wiem, żaden frajer do ciebie na ulicy nie podchodzi)

Btw... Zamknij już ten zakuty łeb, bo nie jesteś najostrzejszym narzędziem w szopie xd

Moja rada na przyszłość:
1. Nie wypowiadaj się jak się nie znasz
2. Przeczytaj przynajmniej jedną książkę z dziedziny popularnonaukowej w miesiącu
3. Nie obrażaj rozmówcy
4. Zajeb się, jeśli nie spełnisz powyższych
Zgłoś
Kolo_taki 2022-07-05, 21:29
Zgłoś
darkdarkman 2022-07-05, 22:06
Zgłoś
SadystycznyWielorybWacek 2022-07-05, 22:26 3
Zgłoś
LubelskiCebularz 2022-07-06, 10:46
Zgłoś
lesku73 2022-07-07, 0:52
Zgłoś
Wiewór 2022-07-07, 9:39
Zgłoś
LouisdeFunes 2022-07-07, 20:12
oni po prostu wypuszczali c🤬y bo nie stanęły im bo nie było tam właśnie chłopców
Zgłoś
miglanc86 2022-07-10, 1:46
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem