Ostatnio był na głównej film o zostawieniu torby nieznajomym przez zwykłą blondynkę oraz przedstawicielkę islamu i tak mi się przypomniało zażenowanie, które ogarnęło mnie po przeczytaniu komentarzy pod tym filmikiem na temat braku szacunku do kobiet.
Już nie wspominając o widocznej naturze kobiety z filmiku, której jęzor na widok TT spadł do samej ziemi.
Co się dzieje z tym zachodem?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-11-28, 19:59
Wstyd by mi było z takim tłuszczem do internetu
Więcej komentarzy niż piw. Tylko moje tematy są do tego zdolne.
Jak nie abdul to węgiel brunatny zaczepia

To już nie jest kraj białych ludzi tylko kolonia trzeciego świata.
konto usunięte
2017-11-29, 0:44
Też zawsze chętnie zerkne na fajny tyłek
A jak by to wyglądało u nas, w jakimś większym mieście gdzie w centrum można również spotkać dużo fajnych dupeczek?
Goście przechodziliby obok i oblukiwali ukradkiem, ewentualnie rzucali bardziej obślinione spojrzenia i tyle (być może znalazłby się ktoś kto próbowałby zagadać, a być może nie). I tym właśnie różni się cywilizacja od pokaźnej części ulic Londynu.
Ogólnie dupę ma brzydką....
Jestem w ogromnym szoku po przeczytaniu większości Waszych komentarzy.
Co Wy musicie mieć w domu za zapuszczone świnie - że podoba Wam się taka gruba krowa jak na filmiku?
Przecież jej ciało jest obrzydliwe..... fuuuuuujjjjj!
Tym wszystkim, którym się ona podoba - współczuję Wam waszych partnerek - ale sami je wybieraliście lub dopuściliście by się tak zapuściły, że laska o wadze 1/6 Fiata126p Wam się w ogóle może podobać.
PS. Chyba, że jesteś feedersami.... Nie feedersami gardzę tak samo jak pedofilami.
To że laska jest kształtna, ładna to nie znaczy że musi świecić dupą na lewo i prawo.
I nie każdemu musi się podobać bo każdy ma inny gust. Mi się akurat podoba bo ja lubię kobiety kształtne.