Ostatnio był na głównej film o zostawieniu torby nieznajomym przez zwykłą blondynkę oraz przedstawicielkę islamu i tak mi się przypomniało zażenowanie, które ogarnęło mnie po przeczytaniu komentarzy pod tym filmikiem na temat braku szacunku do kobiet.
Już nie wspominając o widocznej naturze kobiety z filmiku, której jęzor na widok TT spadł do samej ziemi.
Co się dzieje z tym zachodem?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-11-28, 15:45
A co ma się dziać, naspraszali dziczy to tak mają. jak nawpuszczasz gówna do domu to nie bedzie pachniec fiołkami.
Od razu widać, że to polka.
Może w uk są po prostu brzydkie kobiety i jak już trafi sie ładna to szał pał. W Wawie takie można spotkać co chwilę
W sumie przypomina tym ogromnym dupskiem, zad kuca czy tam owcy. Nic dziwnego że dzicz jest zachwycona.
konto usunięte
2017-11-28, 18:12
dupcia 10/10 zgodność tematu z portalem 0/10
Strasznie zapasiona sraka. To raz. Jak nie ma wstydu chodzić z taką grubą dupą w legginsach po ulicy.
Dwa. Legginsy nie są ubraniem wierzchnim. To jakby chodziła w majtkach po ulicy.
konto usunięte
2017-11-28, 18:38
konto usunięte
2017-11-28, 19:02
@2up, Ty to musisz dużo razy dziennie r🤬ać, pewnie same szkielety.