Mój kumpel przy uderzeniu normalnie ręką miał 970 w Międzyzdrojach i wygrał zgrzewkę browarka od właściciela , także jak na kopnięcie szału nie ma .
bravoteampolska napisał/a:
Mój kumpel przy uderzeniu normalnie ręką miał 970 w Międzyzdrojach i wygrał zgrzewkę browarka od właściciela , także jak na kopnięcie szału nie ma .
twój kumpel nogą by nie uderzył nawet za 600.
Pat Barry walczy w formule MMA teraz. Tutaj opowiada o swoich trzech, pierwszych walkach.
decode21 napisał/a:
Wielkie mi rzeczy, przecież wszyscy wiemy ze polowa ludzi z sadistica by mu wp🤬liła i zapewne tylko przez skromność nikt jeszcze o tym nie napisał.
zapomniałeś napisać, że zrobiliby to siedząc w domu, przez internet

bravoteampolska napisał/a:
... zależy jak sie ustawi tę zabawkę, mozna ustawic ze lekko pacniesz na 999 a mozna ustawic ze twój kolega mialby 300 i domyslam sie, że tu była ustawiona właśnie tak ^^

Poważnie... On zwie się kick boxerem? Ja p🤬le co za pajac. Nie dość że kopnął w boksera to jeszcze wynik miał jak z dupy. Ja nie jestem jakimś kozakiem ale ostatnio na imprezie po 5-6 piwach jebnąłem normalnie, ręką to wynik miałem 879 a nie ćwiczę żadnych sztuki nap🤬lania ludzi

@Shadow323
Wersje dla dzieci się nie liczą -.-
Gościu prztyknąłby Cię w nos i zalałbyś się krwią. A z taką niedźwiedziowatą posturą spokojnie wytrzymałby to Twoje "jebnięcie"
Wersje dla dzieci się nie liczą -.-
Gościu prztyknąłby Cię w nos i zalałbyś się krwią. A z taką niedźwiedziowatą posturą spokojnie wytrzymałby to Twoje "jebnięcie"
I tak bym mu nap🤬lił...
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
podpis użytkownika
I don't break bricks, I'm not MarioBut I'm still oldschool, like Atari, yo!
Jako osoba majacy wynik 950... powiem tak - te nad morzem, w naszym cudownym kraju sa c🤬ja warte.
Ustawione sa tak, aby ludzie sie cieszyli z wynikow.
Pomimo tego, ze do slabych mnie zaliczyc nie mozna to wiem, ze bohater filmiku by mnie rozk🤬il szybciej niz sie przygotowywal do kopniecia... wiec nie osmieszajcie sie tekstami typu, "tylko 900 ?, moj kumpel lysy nap🤬la z banki 980" itd.
Ustawione sa tak, aby ludzie sie cieszyli z wynikow.
Pomimo tego, ze do slabych mnie zaliczyc nie mozna to wiem, ze bohater filmiku by mnie rozk🤬il szybciej niz sie przygotowywal do kopniecia... wiec nie osmieszajcie sie tekstami typu, "tylko 900 ?, moj kumpel lysy nap🤬la z banki 980" itd.