👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez sensu... Kopnięcie maksymalnie wypchane z biodra (maksymalnie silne) opada w "przełomowym" momencie w dół delikatnie, przez co prawdziwe jebnięcie jest na gruszce, a nie na tym gównie które mierzy z jaką siłą gruszka uderza o maszynę.
Prościej mówiąc - ta gruszka nie przekazuje prawdziwego jebnięta jakie ma ten pan. Gdyby stanął pod gruszką i z całą mocą wepchał ją w tę maszynę prawdopodobnie miałby więcej punktów.
Prościej mówiąc - ta gruszka nie przekazuje prawdziwego jebnięta jakie ma ten pan. Gdyby stanął pod gruszką i z całą mocą wepchał ją w tę maszynę prawdopodobnie miałby więcej punktów.
Przerobiłem na na takiej zabawce całkiem sporo uderzeń (nie kopnięć) i wiem na pewno że albo wynik jest obarczony bardzo dużym błędem albo do wyniku dorzuca się losową wartość. W końcu to tylko zabawka "cyrkowa" jest a więc z założenia jakby oszukuje..

dostac taki cios na czaszke i do konca zycia byc jak warzywko
lub ewentualnie nie przebudzic sie po takim ciosie

Co jak co ale wg. mnie to on jest lekko spasiony jak na kickboxera nie sądzicie?
jak dla mnie to ten koleś w okularach za nim się podnieca jak dziecko z cukierków

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie