Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
konto usunięte 2011-12-20, 12:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 12:26 1
Dobrze ze sa tacy kibice!! Oby bylo ich jak najwiecej!!
Zgłoś
BongMan 2011-12-20, 12:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 13:23 1
@kasztan_85
Kto mówi o PiSie? Niech skończą już ludzie dzielenie polskiej polityki na PiS i PO. To są tak samo lewackie partie!!! PiS to żadna prawica którą udają, że są i jak widzę dużo Polaków do tego przekonali. PiS od PO różni się tym, że są bardziej związani z kościołem. Tak to sami chcą socjale i są za związkami zawodowymi. Więc jest to nadal LEWICA. Jedyna prawica w ostatnich wyborach nie została dopuszczona do startowania we wszystkich okręgach przez PO-wskie komisje wyborcze.

A co do tvn i wyborczej to sorry, jak według nich godnymi ludźmi są geje i feministki a patrioci to faszyści to ja nie oglądam takiej pro-ue propagandy. Z różnych telewizji to zauważyłem, że SuperStacja jest najmniej stronnicza. Nazwa zawsze mnie śmieszyła ale zacząłem oglądać niektóre wywiady i nie żałuje.
Prawda jest taka, że te wszystkie problemy gospodarcze na świecie są spowodowane przez lewackie rządy. Więc się nie zdziwcie jak za 10-20 lat Chińczycy będą zatrudniać tanią siłę roboczą w Europie albo Usa i tutaj kupować tanie rzeczy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 14:01
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 14:17 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 15:15
Cytat:

Tutaj mamy popis tych walecznych młodych ludzi! ;D

sadol.pl/za...-vt95948,15.htm

Pssss.... musisz z szacunkiem mówić o tych patRYJotach !
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 15:16
Zgłoś
ans83[Ż] 2011-12-20, 15:17
"...nie wpuszczać matołów na stadiony" -stadion legii świeciłby pustkami
Zgłoś
DJ_LJA 2011-12-20, 15:20 1
nie rozumiem jak można być patriotą, jeszcze w takim kraju ...
Zgłoś
stworek 2011-12-20, 15:22
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 15:41
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 15:42
Zgłoś
BongMan 2011-12-20, 15:45
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-12-20, 16:03
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem