Kibole to nie tylko chuligani.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
aaahahahahhaahahahahahahaaaaaaa
śmiać mi się chce jak słyszę jednego pajaca z drugim
po pierwsze czemu mylisz kibiców z kibolami
kibic to człowiek oddany swojej drużynie i regionowi, a kibol to właśnie ten niedorozwój który pod przykrywką barw klubowych rozpie
śmiać mi się chce jak słyszę jednego pajaca z drugim
po pierwsze czemu mylisz kibiców z kibolami
kibic to człowiek oddany swojej drużynie i regionowi, a kibol to właśnie ten niedorozwój który pod przykrywką barw klubowych rozpie
L3gion92 napisał/a:
tak jak ty.
Chciałeś mi coś udowodnić tym tekstem ?
A może po prostu wyładowujesz swoje żale w internecie ? Na codzien frajerek pod krawatem z liceum a tutaj wielki kibic sadysta ?
nie rozumiem wypowiedzi typu "boje sie pójść na stadion z synem"... ja jakoś chodze na mecze od 6 lat i nigdy w życiu nic mi sie nie stało a incydenty można policzyć na palcach jednej reki i nie były to jakoś mocno poważne (oprócz jednej awantury z 2006). a dostac to predzej od policji mozna i to za nic niestety... iti robi wode w mózgach ludziom i potem wszyscy sie boja na stadiony chodzic jak widza grupe ludzi w barwach to juz myślą " o boze bandyci zaraz mnie zadzgaja czy niewiadomo co" stereotypy niestety rządzą wśród ludzi i zawsze bedzie sie mówic ze kibic to bandyta hip hopowiec to kretyn z ulic metal to szatanista ksiądz pedofil muzułmanin terrorysta itd
Złowroga Pralka ! napisał/a:
Chciałeś mi coś udowodnić tym tekstem ?
A może po prostu wyładowujesz swoje żale w internecie ? Na codzien frajerek pod krawatem z liceum a tutaj wielki kibic sadysta ?
jak masz koleś jakieś ALE, to zapraszam na priv
L3gion92 napisał/a:
jak masz koleś jakieś ALE, to zapraszam na priv
To ty zacząłeś srać do mnie ogniem więc ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie