Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
whitecik 2011-12-20, 16:18
aaahahahahhaahahahahahahaaaaaaa

śmiać mi się chce jak słyszę jednego pajaca z drugim

po pierwsze czemu mylisz kibiców z kibolami

kibic to człowiek oddany swojej drużynie i regionowi, a kibol to właśnie ten niedorozwój który pod przykrywką barw klubowych rozpie
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 17:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cyklop28 2011-12-20, 18:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-12-20, 19:05
Zgłoś
necrosodomizer 2011-12-20, 20:37
up Legion
Te Niemieckie?
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-12-20, 20:49
Yyy o co ci chodzi? Bo nie kumam.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-12-20, 22:27
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-12-20, 23:10
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 2:13
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-12-21, 9:06
L3gion92 napisał/a:

tak jak ty.

Chciałeś mi coś udowodnić tym tekstem ?

A może po prostu wyładowujesz swoje żale w internecie ? Na codzien frajerek pod krawatem z liceum a tutaj wielki kibic sadysta ?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 12:39
nie rozumiem wypowiedzi typu "boje sie pójść na stadion z synem"... ja jakoś chodze na mecze od 6 lat i nigdy w życiu nic mi sie nie stało a incydenty można policzyć na palcach jednej reki i nie były to jakoś mocno poważne (oprócz jednej awantury z 2006). a dostac to predzej od policji mozna i to za nic niestety... iti robi wode w mózgach ludziom i potem wszyscy sie boja na stadiony chodzic jak widza grupe ludzi w barwach to juz myślą " o boze bandyci zaraz mnie zadzgaja czy niewiadomo co" stereotypy niestety rządzą wśród ludzi i zawsze bedzie sie mówic ze kibic to bandyta hip hopowiec to kretyn z ulic metal to szatanista ksiądz pedofil muzułmanin terrorysta itd
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-12-21, 16:28
Złowroga Pralka ! napisał/a:

Chciałeś mi coś udowodnić tym tekstem ?

A może po prostu wyładowujesz swoje żale w internecie ? Na codzien frajerek pod krawatem z liceum a tutaj wielki kibic sadysta ?

jak masz koleś jakieś ALE, to zapraszam na priv
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-12-21, 22:34
L3gion92 napisał/a:

jak masz koleś jakieś ALE, to zapraszam na priv

To ty zacząłeś srać do mnie ogniem więc ....
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-12-21, 22:38
jak masz jakiś problem podbij na priv
Zgłoś
mrokussw 2012-01-02, 21:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem