Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-09, 17:56 4
Amor Patriae Nostra Lex napisał/a:

I to jest graffiti, a nie jakieś kibicowskie gówno

Większość tych graffiti namalowali kibice (o ile nie wszystkie)! Zobacz sobie na FB stronę WFS, i przejrzyj ich prace, dużo tego tam znajdziesz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 17:59 2
*ps

oczywiscie nie bronie, nie popieram aktów wandalizmu, chodzi mi tylko o tę konkretną grupę młodych ludzi

Problem wandalizmu jest bardzo złozony, wychowanie, brak zajęcia, bezrobocie. Rodzice charuja po 10-12, niechcą stracic pracy wiec godzą sie na nadgodziny. Tym samym nie maja czasu pna pokierowanie swoich dzieci na odpowiednie tory. Młodziez ktora się nudzi i nie ma gdzie wyżyc musi wkoncu "upuścic: z siebie to ciśnienie. Kiedyś młodzi ludzie mieli prace, była masa zakładów pracy. Każdy zakład miał swoja reprezentacje w hokeju czy koszykówce, czy piłce nożnej lub siatkówce. Turnieje, zawody, zdrowa rywalizacja mlodziez nie musiała szukać sobie innych rozrywek. Dzisiaj juz tego nie ma, sfrustrowana mlodziez nie widzi swojej przyszości w tym kraju, poczucie bezradnosci i błędne zalozenie że nie mają nic do stracenia sprawia ze nie szanują innych ani niczego bo sami sa nacodzien r🤬ani w dupe przez państwo. Nie dziwie sie ze siegaja po łatwy pieiądz pochodzący z kradzieży czy narkotyków.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 18:03 3
to jeszcze patriotycznys treet art
Zgłoś
S.O.A.D. 2013-02-09, 18:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ratilt 2013-02-09, 18:46 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nemir 2013-02-09, 18:47
Co do ostatniego obrazka z postu

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,13372262,Zburzyli_przedwojenna_kam...
Zgłoś
czaspogardy 2013-02-09, 18:51

U mnie na bloku widniało coś takiego ale wrzuta skończyła pod styropianem w skutek docieplania bloku.

Za to teraz mam koślawy napis "2Pac pamiętamy"
Zgłoś
MateuszMmz 2013-02-09, 19:17
@hace
Masz ode mnie piwo, bo na 7 obrazku widnieje graffiti które się znajduje przed moją szkołą
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 19:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 19:38
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-02-09, 19:57 2
Zgłoś
bwg92 2013-02-09, 20:38 1
@prawiebezglowy: akurat ksywki sa czescia graffiti...
Zgłoś
qba1012 2013-02-09, 21:07 2
Też dorzucę coś od siebie:

Zgłoś
konto usunięte 2013-02-10, 1:44
borisklinga napisał/a:

*ps

oczywiscie nie bronie, nie popieram aktów wandalizmu, chodzi mi tylko o tę konkretną grupę młodych ludzi

Problem wandalizmu jest bardzo złozony, wychowanie, brak zajęcia, bezrobocie. Rodzice charuja po 10-12, niechcą stracic pracy wiec godzą sie na nadgodziny. Tym samym nie maja czasu pna pokierowanie swoich dzieci na odpowiednie tory. Młodziez ktora się nudzi i nie ma gdzie wyżyc musi wkoncu "upuścic: z siebie to ciśnienie. Kiedyś młodzi ludzie mieli prace, była masa zakładów pracy. Każdy zakład miał swoja reprezentacje w hokeju czy koszykówce, czy piłce nożnej lub siatkówce. Turnieje, zawody, zdrowa rywalizacja mlodziez nie musiała szukać sobie innych rozrywek. Dzisiaj juz tego nie ma, sfrustrowana mlodziez nie widzi swojej przyszości w tym kraju, poczucie bezradnosci i błędne zalozenie że nie mają nic do stracenia sprawia ze nie szanują innych ani niczego bo sami sa nacodzien r🤬ani w dupe przez państwo. Nie dziwie sie ze siegaja po łatwy pieiądz pochodzący z kradzieży czy narkotyków.

Co Ty tam wiesz o życiu. Masz prawie 50 lat i prawisz takie morały? Mój dziadek chodził tylko kilka klas do podstawówki i wybuchła wojna, jako dziecko musiał pracować u Niemców. Z rozrywek to Ruski go "przewiózł" samolotem. Do szkoły chodził nie daleko bo tylko kilka km i tu cytuję "miałem plecak zbity ze sztachet".

To tak co do wojny pokoleń. Pokolenie średnie mówi jak to młode ma dobrze, stare się nie odzywa bo wie, że oni mieli najgorzej i cieszą się że młode ma dobrze. Średnie zaś wspomina ciągle młodemu jak to za ich czasów było i że nie było tego tamtego i owego. Stare pokolenie już zauważyło, że tak czy inaczej świat idzie do przodu. Młode średniemu będzie wypominać, bo się oba zawsze żrą. Młode ze starym się najlepiej dogada.

Twój pra pra pra pra dziadek kamieniami się bawił, a Ty samochodem jeździsz. Oni w Twoim wieku nie mieli takich wygód.

A co do kiboli, uwierz mi, że jak już tak dobrze wszyscy mają dzięki harującym rodzicom, to lepszym rozwiązaniem byłoby zapisać się na sztuki walki niż niszczyć stadiony. Zawsze to czegoś więcej się nauczy niż gdzie podwadzić krzesełko.
Zgłoś
hellmartin 2013-02-10, 9:51
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem