Kilka patriotycznych graffiti.
Ogólnie nie lubię graffiti (może dlatego, że wszędzie tylko k🤬sy i jakies ksywki), ale te akurat przykuły moją uwagę.
p................y
2013-02-09, 16:22
Mavver57 napisał/a:
Ogólnie nie lubię graffiti (może dlatego, że wszędzie tylko k🤬sy i jakies ksywki)
bo namalowane k🤬sy i ksywki to nie graffiti.
S................4
2013-02-09, 16:23
Jednak tatuaż robi większe wrażenie...
ta kladka to tak sobie patriotyczna bo jakby nie bylo to zydy tamtedy sie przemieszczaly
I to jest graffiti, a nie jakieś kibicowskie gówno
s................e
2013-02-09, 17:17
historia Polski, piękna... teraźniejszość - idź pan w c🤬j!!!
a................6
2013-02-09, 17:17
W Poznaniu są ciekawe wrzuty przy pst
b................a
2013-02-09, 17:21
kibicowskie, huliganskie, wandalskie...tak teraz ci mlodzi ludzie demoluja stadiony, bija sie miedzy soba
ale zobaczcie z drugiej strony, to wlasnie oni sa jednymi z lepiej przygotowanych do walki z wrogiem w razie konfiliku
jakos nie widze zeby spedalone studenciki rwaly sie do walki, pewnie za kase tatusia szybko by czmychnęli za granice zamiast stanąc w obronie Ojczyzny
stąd własnie ta nagonka na huliganów-kibiców, celowe działąnie mające na celu wyeliminowac najbitniejsze jednostki narodu
otwórzcie oczy Polacy
@up
Problem w tym, że taktyka "kupą, mości panowie, kupą" niewiele może tu zdziałać.
Ewentualny wróg nie będzie do nich strzelał z armatek wodnych, więc nie wiem, w jaki sposób kibole i wandale są lepiej przygotowani do walki w razie konfliktu.
Tępą siłą nie osiągniesz nic. Trzeba mieć jeszcze trochę mózgu.
@borisklinga
Po części masz rację, ale tylko po części. Sprostuję moja wcześniejszą wypowiedz: jak widzę nabazgrane mazakiem rts, łks u mnie w Łodzi na odnowionych kamienicach i wyremontowanych budynkach to mnie taka złość bierze, że mam ochotę tych debili nap🤬lać bejzbolem po kolanach i nadgarstkach.
d................r
2013-02-09, 17:32
Dla przypomnienia, ktoś wrzucał filmik o tej samej tematyce:
sadistic.pl/graffiti-vt165566.htm1722692
hace
2013-02-09, 17:36
pozwolę sobie coś dorzucić :
-................-
2013-02-09, 17:37
no i to jest sztuka
b................a
2013-02-09, 17:40
Sledziu,
Jak myslisz która jednostka będzie sprawniejsza bojowo
A. Kibole i huliganie dowodzeni przez jakiegoś wojskowego ktory zna sie na rzeczy
B. Banda emopedałow z liceum-technikum, gdzie polowa ma -3 z WF-sprawnosci fizycznej a reszta zwolnienia od lekarza bo "ma uczulenie na parkiet na sali gimnastycznej", ogolnie jakies anemiczne chuchra. Mam tu na mysli roczniki mlodsze niz 88, ktore juz nie łapał pobór. Skąd i gdzie oni mogli nabyc jakies tam nawyki, jedyny kontakt z przemoca fizyczna mieli w kiblu jak ich starsze roczniki "kociły"
innymi slowy pseudointelektualiscie, dla ktorych szczytem mozliwosci jest nakrecenie vloga i p🤬lenie smutów przed kamera
d................r
2013-02-09, 17:55
@borisklinga
Przeczytałem twoją wypowiedź, a za chwilę zjechałem niżej a tam filmik 'kibic cracovii'. I teraz sam nie wiem co o tym sądzić.