Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Patrol
karolcba • 2012-04-02, 14:27
Idzie policjant ulicą, nagle słyszy jakieś krzyki. Patrzy w lewo, w prawo, nic się nie dzieje. Spogląda w górę, a tam na wysokości siódmego piętra wisi kobieta uczepiona parapetu już tylko jedną ręką. Na dodatek jakiś facet tłucze ją po palcach młotkiem. Przerażony policjant krzyczy:
- Zostaw pan tę biedną kobietę, bo ją pan zabijesz!
Mężczyzna z góry:
- To nie kobieta, to moja teściowa!
Na to policjant:
- Ale się ścierwo mocno uczepiło!
Zgłoś
NUSSET 2012-04-05, 14:02 6
ścierwo to się uczepiło sadistica i nie chce puścić.....cóż za susz
Zgłoś
konradssc 2012-04-05, 14:10
@up
Kawaler?
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-05, 14:30
Skąd wy bierzecie, biedaki jedne, takie teściowe?
Zgłoś
Boingu 2012-04-05, 14:33 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gregor40 2012-04-05, 14:57 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
karolcba 2012-04-05, 15:10
Ja? Tak.
O próg ją!
Zgłoś
Bubles 2012-04-05, 15:13
Zgłoś
piołun 2012-04-05, 16:13 3
Idzie facet ulicą, nagle słyszy jakieś krzyki. Patrzy w lewo, w prawo, nic się nie dzieje. Spogląda w górę, a tam na wysokości siódmego piętra wisi kobieta uczepiona parapetu już tylko jedną ręką. Na dodatek jakiś facet tłucze ją po palcach deską. Przerażony facet krzyczy:
- Zostaw pan tę biedną kobietę, bo ją pan zabijesz!
Mężczyzna z góry:
- To nie kobieta, to moja teściowa!
Na to policjant:
- To kantem bij ! Kantem !
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-05, 16:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-05, 18:48 3
to ja dam taki:
Facet idzie ulicą, patrzy w górę, a tam koles skacze po palcach swej teściowej wiszącej na parapecie
- panie, przestań pan- krzyczy koleś- człowieka pan zabijesz!!!
- to odsuń się pan!
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-06, 0:45
Na to użytkownik sadola:
-Ale zajebisty suchar!
Zgłoś
Bubles 2012-04-07, 0:13
Farmerx napisał/a:

Na to użytkownik kwejka:
-Ale zajebisty suchar!

Poprawiłem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem