Brytyjska firma Take On Gravity rozpoczęła sprzedaż plecaków odrzutowych.
Tornister kosztuje około 400 tysięcy funtów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógłby im tam pomachać.... Oh wait.
Dziecko rzuciło by go kamieniem to by się utopił.
Chciałbym zobaczyć jak patroluje łódkę u wybrzeży Somalii, już pomijając fakt, że ledwo przeleciał i nic nie sprawdził a sprzęt za 2 bańki złociszy.
Swoją drogą ciekawi mnie jak jest w stanie utrzymać silniki w łapach, chyba że to tylko dysze sterujące.
Tak myslalem ze jesli dozyje dnia ze takie cudenka beda dostepne to beda drogie jak cholera :/
Duke Nukem
okolo 26 sekundy widac linke - nie ma sie czym podniecac
Następny który nie potrafi pływać.
Kurna,: tak ciężko się nauczyć? Lenie zawsze będą coś wymyślać, czy ty chodzenie po wodzie czy latanie nad wodą, a porządnie się nauczyć pływać to już nie łaska!
Jak w GTA San Andreas
konto usunięte
2019-11-22, 19:10
co leci obok niego z idealnie ta sama predkoscia utrzymujac odległość i nie pozostawia cienia? Mikrodron?
Może trzeba im powiedzieć że już wynaleziono drony