👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda słów... Tylko na religii tego nie pokazuj, bo będzie draka na całą podstawówkę.

Hehehe dobre i prawdziwe. JP2 to słoneczko pedofili. Kto się interesuje ten wie co to było za ziółko z Lolka.

Ji^HaD napisał/a:
bol dupska j🤬ych katoli
I'm lovin' it !
shavoth napisał/a:
J🤬 papieża. Taki sam człowiek jak wy. Władca pedofili.
Idźcie wylizać dupę Urbanowi ze szczęścia tylko sobie k🤬a dupy z łbem nie pomylcie. A zresztą co za różnica

P.S. Sorry różnica jest. Jedna dupa ma uszy a druga nie.

taaa teraz to "jebac katoli" "papiez pedofil"a na swieta to choinka i prezenty, po kilku, kilkunastu latach ze snikersami do ksiedza zeby slubu udzieli a na koniec placz i rozczarowanie bo ksiadz nie udzieli slubu pedalkom...
To Wy jeszcze nie wiecie, że on gw🤬cił małe dzieci?
Litości, wystarczy wyjść na Youtube'a.
Litości, wystarczy wyjść na Youtube'a.

@2xup: Nick z numerem 666, ale jestem internetowy satanista, ale na święta to to, to tamto... Wk🤬ia mnie to gadanie, że ateiści obchodzą święta. To katolicy ukradli pogańskie święta. A ślub od j🤬ego złodzieja? Pewnie będziesz smucił, jaki to ksiądz niedobry, że tyle kasy bierze, no ale musisz, bo tak cię ta religia zmanipulowała, że nawet za to że umierasz płacić musisz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie