Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spiepszaj_dzbanie 2016-12-12, 21:41 1
Dziwne, jak to możliwe, przecież celował wyżej. Ahmurica!
Zgłoś
kokos_123 2016-12-12, 22:29 1
Zdarza się amatorom, celownik jest parę centymetrów wyżej od lufy, to że na celowniku nie ma przeszkód, nie znaczy że paręnaście cm od lufy ich nie będzie.

Sam się na tym złapałem jak pożyczyłem elektryka od kolegi aby sobie postrzelać do jabłka, kumpel dostał parę kulek po nogach rykoszetem ( chciałem strzelić w jabłko oddalone o metr, kulki odbijały się od nogi stołu )
Wiem że ASG to ASG tamto, sam przecież nie kupowałem sprzętu, tylko pożyczyłem karabin żeby rozwalić jabłko na kawałeczki, sam wole paintball.
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-12, 22:51
no i szybki tuning
Zgłoś
pazuzu 2016-12-13, 10:06
Rambo 8
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-13, 19:56
będzie mógł się chłop pochwalić że walczył z gangiem
Zgłoś
the_mask 2016-12-13, 19:56 38
Pierwszy raz widzę wideo zrobione z GIF'a
Zgłoś
modyf 2016-12-13, 20:16 5
znowu to samo, tak co dwa miesiące tutaj to się pojawia...
Zgłoś
Wiewór 2016-12-13, 20:52
Facet prawdopodobnie miał ustawiony celownik na daleką odległość i strzelał do tarczy blisko. Przez to trajektoria lotu pocisków była niska i zahaczyła o auto.
Zgłoś
Clarx 2016-12-13, 21:09 3
@kokos_123 a po co Ty się tłumaczysz z ASG?
Nigdy nie miałem okazji się tym pobawić ale wygląda to na fajną rozrywkę
Zgłoś
BigDaddyD 2016-12-13, 21:24
Kupi nową maskę i amunicje, zrobi to samo, a i tak będzie go na wszystko stać.
Zgłoś
Dexterous 2016-12-13, 22:21 3
Clarx napisał/a:

@kokos_123 a po co Ty się tłumaczysz z ASG?
Nigdy nie miałem okazji się tym pobawić ale wygląda to na fajną rozrywkę

Bawiłem się w to jakieś 10 lat temu. To jest super rozrywka . Pod jednym warunkiem - musisz grać z ludźmi, którzy rozumieją zasadę fair-play. A z tym bywa nieraz ciężko. No i trzeba pamiętać, że to jednak zabawa, a niektórym też się czasem zdarza odkleić od rzeczywistości
Plus też taki, ze człowiek pobiega, świeże powietrze i te sprawy.
Zgłoś
ellsworth 2016-12-13, 22:22
Internet zatoczył kolejne koło...
Zgłoś
ImmoXZ 2016-12-13, 22:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KKdemona 2016-12-14, 0:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem