👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak się szczupaka ciągnie to zawsze jest podjarka, więc nie ma się co dziwić. Ale pozytywny filmik, więc piwo.

no... na stawie hodowlanym to nawet dziewczyne mozna znalezc
To chyba syn tego wędkarza, co ostatnio była ta historyjka w necie. Jednak poszedł w ślady starego.
Temu ślepemu zrobiło się na pewno przykro jak kolega złapał dużego szczupaka a on nie może go zobaczyć...

Śmieją się ci co nigdy na rybach nie byli, ja bym przeżywał tak samo. PIWO

filmik zyska popularnośc niczym "forfiter" czy "mjota nim jak szatan", cytaty z tego krótkiego materiału będzie czytali i słuchali przez najbliższe 2 lata, a wszystko dzięki świetnie rozwiniętej propagandzie gimbusów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie