jak mnie te baby z ryjem wlepionym w telefon wk🤬iają
Konto usunięte
2017-02-13, 13:26
Nie oglądaj się za siebie bo ci z przodu ktoś przyjebie...
qhash napisał/a:
jak mnie te baby z ryjem wlepionym w telefon wk🤬iają
Faceci nie są inni. A jak mają automat, to więcej czasu patrzą w ekran niż na drogę. Wczoraj jeden koleś spowodował korek. Tak, j🤬y korek, przez jednego debila w Touaregu, który jechał 20 km/h, bo miał telefon 5 cm od nosa.
Konto usunięte
2017-02-13, 15:55
Jak ja lubię tego ryżego, łysego grubasa
Icap
2017-02-13, 18:28
BKKW napisał/a:
Faceci nie są inni. A jak mają automat, to więcej czasu patrzą w ekran niż na drogę. Wczoraj jeden koleś spowodował korek. Tak, j🤬y korek, przez jednego debila w Touaregu, który jechał 20 km/h, bo miał telefon 5 cm od nosa.
Można wiedzieć gdzie to było i o której mniej więcej?
Ty, powiedz mi, to twoje wrzucanie niemych filmów to jakiś taki twój znak rozpoznawczy, czy jak?
1408 napisał/a:
Ty, powiedz mi, to twoje wrzucanie niemych filmów to jakiś taki twój znak rozpoznawczy, czy jak?
tja
Eh, rób tam sobie co chcesz.
Louis CK, polecam jego stand upy, zajebisty gość
Ja k🤬a najbardziej nie czaje debili (najczęściej spasionych januszy) w autach z co najmniej średnia-wyższa półka (Q8, Touareg, Cayenne) i k🤬a gada przez ten telefon trzymając go w łapie i wyj🤬e na to co dookoła. Bo k🤬a uwierzę że w tych autach nie ma wbudowanego zestawu głośno mówiącego. Ale nie bo dupy się nie chce ruszyć żeby to sobie ustawić albo poprosić jakiegoś młodego kumatego i to w 5min zrobi.
Konto usunięte
2017-02-14, 9:37
Mnie to w ogóle wk🤬iają te telefony. Idziesz na piwo, nachlać się czy coś to zawsze znajdzie się jakis j🤬y pajac z ryjem wlepionym w ten p🤬lony telefon jakby ratował tam j🤬y świat a tak naprawdę gada ze świnią, która pewnie i tak mu nie da, ale c🤬j, nap🤬la dalej.
K🤬a wszystkie te smartfony jakby miał na wyciągnięcie ręki to bym rozj🤬.
Icap napisał/a:
Można wiedzieć gdzie to było i o której mniej więcej?
Nie wiem, po co Ci ta informacja i jak zamierzasz udowodnić mi kłamstwo, ale proszę bardzo:
Warszawa, ul. Pułkowa, odcinek między ul. Wóycickiego a ul. Heroldów w stronę Warszawy, godzina 11 z minutami.