Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
CooS 2014-05-16, 16:40 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szymek61 2014-05-16, 18:02
Bydgoszcz, moje miasto takie piękne
Zgłoś
Autor 2014-05-16, 18:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-16, 19:47
się chciała przytulić skodzinka
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-16, 20:09 5
Lipton94 napisał/a:

PatrolZG Co nie zmienia faktu, że złamał przepis i nie dość, że połamałby nogi, to jeszcze odszkodowania by nie dostał, a kierowca by się tylko śmiał do posrania.

i jeszcze jedno:
kierunka, kierunka, kierunka, kierunka .

Masz 28 lat i ortografii nie ogarniasz?

Po pierwsze nie złamał przepisu, masz prawo jazdy maksimum 2 lata ( o ile masz ) więc wybaczam. Odszkodowanie by dostał, nie wiem na jakiej podstawie takie dziwy wypisujesz. Jak kierowcy zniżek nie szkoda, to pewnie by się śmiał do posrania, pod warunkiem że byłby kompletnym idiotą.

Kierunek to zwykły skrót, jak matma itp., to nie jest forum prawnicze. A przede wszystkim to nie błąd ortograficzny.

Chłopie, idź pomóc rodzicom w pracach domowych, to że masz 18-20 lat to znaczy że nie jesteś dzieckiem, ale absolutnie nie czyni się osobą dorosłą. Czytaj, obserwuj, wyciągaj wnioski, patrz kto robi z siebie idiotę i w jaki sposób nie popełnić jego błędów. Na swoje opinie przyjdzie jeszcze czas.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-16, 20:09 3
Zgłoś
Stranuh 2014-05-16, 22:06
uważaj na samochody, lusterka są wszędzie...
Zgłoś
Misiek_KRK 2014-05-16, 23:00 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-16, 23:07
Liczyłem na więcej :/
Zgłoś
Rubaszny 2014-05-16, 23:14 1
Zgłoś
mrlewy 2014-05-16, 23:22
A ja dam piwo, bo nie dość, że z filmik z mojego miasta to jeszcze w dali widać moją szkołę. Taka popularność
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-16, 23:23 2
Przecież patrzył, wyjechał zbyt leniwie i nie trafił motocyklisty.
Zgłoś
PustySocho 2014-05-16, 23:30
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-16, 23:32
Mam nadzieję że następnym razem będzie hard.
Zgłoś
KingOfDarkness 2014-05-16, 23:34 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem