Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
urteusz 2015-03-17, 16:44 15
Zap🤬lali wszyscy na tych motorach

podpis użytkownika

Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Zgłoś
leonfun 2015-03-17, 16:48 21
Idzie sezon! Będą nerki
Zgłoś
qwased 2015-03-17, 16:48 214
K🤬a zbliża się wiosna i jak co roku wstawki typu "patrz w lusterka"... c🤬j mnie boli że jakiś debil zap🤬la swoim motoxem. Jakby jeździli jak należy z dozwolona prędkością to nie byłoby tyle wypadków. Nikt z lornetką nie będzie wypatrywał zjebów.
Zgłoś
androgenius 2015-03-17, 16:56 2
taaak,motory....stalowo-węglowe rumaki XXI wieku. Moc, prędkość, wolność i masa piwek na hardzie. Czekamy

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
blokern 2015-03-17, 16:57 14
@up
k🤬a i jak przy kazdym takim filmiku trafi sie jakis sfrustrowany od siedzenia przed kompem glupi kutong ktory nigdy nie r🤬al nikogo oprocz swojej siostry ktory bedzie p🤬lil o tym zeby motocyklista nie zap🤬lal swoim motoxem.

podpis użytkownika

Żyje w kraju absurdów.
Zgłoś
s................e 2015-03-17, 17:07 51
blokern napisał/a:

@up
k🤬a i jak przy kazdym takim filmiku trafi sie jakis sfrustrowany od siedzenia przed kompem glupi kutong ktory nigdy nie r🤬al nikogo oprocz swojej siostry ktory bedzie p🤬lil o tym zeby motocyklista nie zap🤬lal swoim motoxem.

dobra ta twoja siostra?
Zgłoś
R................x 2015-03-17, 17:30 6
co k🤬a nieuwaga? co k🤬a brak ostroznosci?

przeciez wiadomo ze wszyscy to robimy z premedytacja
Zgłoś
Tomikchomik1 2015-03-17, 17:33 3
Tak to k🤬a jest, jak się jeździ niewłaściwą stroną ulicy...j🤬e five oclock'i
Zgłoś
T................j 2015-03-17, 17:58 31
Przy okazji przypominam motocyklistom, że jak zap🤬lają 120km/h przez miasto i ktoś ich nie zauważy, to pretensje mogą mieć tylko do siebie.
Zgłoś
blokern 2015-03-17, 20:22 3
srasshole napisał/a:

dobra ta twoja siostra?

dobra ale nie lepsza od Twojej corki

podpis użytkownika

Żyje w kraju absurdów.
Zgłoś
r................0 2015-03-17, 20:47 3
Komuś też się wydaję, że z motocyklistami w necie jest jak z weganami lub pedałami ?
Zgłoś
NastyRascal 2015-03-17, 22:42
@blokern
wiekszosc tych ktorzy nazywaja innych "frustrami siedzacymi przed kompem" sami takimi sa.
Zgłoś
~Vuko 2015-03-17, 22:45 10
Ja zawsze patrzę w lusterka. Przecież muszę wiedzieć kiedy mu drzwi otworzyć.
Zgłoś
MichaU 2015-03-18, 10:46 5
Jak ktoś, kto ma żonę i dziec(ko/i) może zap🤬lać z taką prędkością, ryzykując życie? Mi jego nie żal, ale rodziny szkoda. Chociaż jak taki zjeb miałby na nią zarabiać? Chyba dupą, bo każdy, kto jeździ na motorze jest pedałem.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie