👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mhm, ja tak kiedyś 90 km przejechałam (po 45 w jedną i drugą stronę). Tak to jest jak się zna trasę na pamięć
Poza tym do jeżdżenia po dwupasmowej jezdni imho lusterko wsteczne w zupełności wystarcza.

borisklinga napisał/a:
a niech tam ! daje wszystkim browara
tylko po co?
podpis użytkownika

Miranda napisał/a:
Mhm, ja tak kiedyś 90 km przejechałam (po 45 w jedną i drugą stronę). Tak to jest jak się zna trasę na pamięć
Poza tym do jeżdżenia po dwupasmowej jezdni imho lusterko wsteczne w zupełności wystarcza.
ach ty niemądra kobieto....

Gdyby to była Rosja, kierowca samochodu zaraz by wysiadł i zaczął napier.... się z motocyklistą.
a myślałem , że tradycyjnie drzwi otworzy ^^ ,
swoją drogą znając kulturę ludzką , to wsiadł z samochodu i mu uwagę zwrócił ...
swoją drogą znając kulturę ludzką , to wsiadł z samochodu i mu uwagę zwrócił ...

MortiCRX napisał/a:
błysnąłeś jak chrząstka w salcesonie, bo wyobraź sobie pasztetowy pajacu
pracujesz w mięsnym?

Liczyłem na jakieś ładne wyjście z progu. Coś jak młody Wałęsa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie