Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................n 2011-10-16, 11:13
Hehehe MANCHESTER !!!
Zgłoś
S................o 2011-10-16, 13:17 1
MortiCRX napisał/a:

@up, raczej w tym momencie to ty błysnąłeś jak chrząstka w salcesonie, bo wyobraź sobie pasztetowy pajacu, że każdy samochód wyposażony w elektrycznie składane lusterka ma również przycisk którym te lusterka można sobie złożyć w czasie jazdy. Więc jak będziesz miał się zamiar wypowiadać następnym razem to weź pod uwagę, że c🤬ja wiesz.

Ale mi pojechałeś... uuff aż się spociłem... Ale zaraz, nie wziąłeś pod uwagę jednej rzeczy: po c🤬j składać lusterka w czasie jazdy taką trasą? Czy nie wydaje ci się że możliwość składania lusterek jest po to aby np. wjechać na posesję, minąć się w ciasnej uliczce z autobusem?
Wiem wiem, napisałeś to tylko po to bo jebnąłeś buraka i chciałeś się odgryźć. Hejtowanie ci nawet wychodzi... ale logicznego myślenia brak. Koniec beefu
Zgłoś
Wiochmen 2011-10-16, 13:17
Miranda napisał/a:

Mhm, ja tak kiedyś 90 km przejechałam (po 45 w jedną i drugą stronę). Tak to jest jak się zna trasę na pamięć Poza tym do jeżdżenia po dwupasmowej jezdni imho lusterko wsteczne w zupełności wystarcza.

no tak ale ty jestes kobieta i nie wiesz co to wyprzedzanie

a co do filmiku...to w Angli raczej wiekszosc sklada lusterka,szczegolnie jak w miescie auta stoją...mi sie zawsze wydawalo ze jak sa elektryczne to sie same skladają po wylaczeniu silnika i odwrotnie
Zgłoś
C................9 2011-10-16, 14:09
coś się z elektronika zj🤬o i się nie otworzyło, to pan na motorze postanowił pomoc
Zgłoś
kizug666 2011-10-17, 2:04
a moturzysta jak zwykle 'Kierujący pojazdem jest obowiązany jechać możliwie blisko prawej krawędzi jezdni...' elegancko na swoim pasie nie wpycha się i dlatego jest o tej kulturze jazdy w temacie
Zgłoś
S................o 2011-10-17, 19:12 1
up
po to się kupuje motór żeby korzystać z jego zalet... jakby stał w korku razem z puszkami to nie świadczyłoby o jego kulturze tylko bezmózgowiu
Zgłoś