📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:25
🔥
Hobby
- teraz popularne

Niby wszyscy narzekają na czarnych a zobaczcie ile oni nam dają radości na sadisticu

2x45 i 2x25 zakładam że "LBS", a nie "KG", to daje jakieś 60 kg jeśli się nie mylę. Podsumowując: ale ciota.

to wygląda jakby zrobione specjalnie
No przecież to trzeba całkowicie rozluźnić mięśnie żeby sztanga tak szybko opadła. Nawet jakby nie miał siły to przygniatałaby go ale powoli - tam jest 60 kg nie 200.
Może to więzienne pomieszczenie i chciał trafić do piguły

No przecież to trzeba całkowicie rozluźnić mięśnie żeby sztanga tak szybko opadła. Nawet jakby nie miał siły to przygniatałaby go ale powoli - tam jest 60 kg nie 200.
Może to więzienne pomieszczenie i chciał trafić do piguły

80 kg na skosie dla takiego szczawia to dużo, ale to jak on tę sztangę w ogóle "opuścil" jest niewiarygodne.
"Nie wiem czy nie fake bo normalnie czarni ojcowie nie istnieją w praktyce."
One szukają ojca
One szukają ojca
@pyskatyyy 80 kg na skosie dla człowieka, który ćwiczy regularnie to nie jest jakiś wielki problem.
@up Gość nie wygląda żeby ćwiczył regularnie skoro nawet ciężaru sobie dobrać nie potrafi. Też jak zaczynałem to wstyd mi było robić takimi śmiesznymi ciężarami ale od czegoś trzeba zacząć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie