Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
turor 2025-01-22, 18:50
Paluszki z gówna
Zgłoś
chada 2025-01-22, 18:57
paragon0 napisał/a:

Typ ewidentnie powinien popracować nad siłą chwytu

Przy 200kg to już stawy wysiadają, mi tak staw na początku kciuka wyskoczył xD Sam go na szybko nastawiłem ale do tej pory mnie nap🤬la czasami
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-23, 1:24 1
CanesVenatici napisał/a:

to ty jesteś wydajny jak lewak

Biorąc pod uwagę że prawie wszystkie historie podnoszenia takich ciężarów kończą się podsumowaniem kto i co sobie na stałe uszkodził, to sądzę że nie możesz zarzucać mu wydajności. Chłop pomacha mniejszym ciężarem i sobie życie od ćwiczeń przedłuży a Ci idioci co podnoszą 200kg to po 50-stce potrzebują kija, wózka albo ręki nie mogą podnieść powyżej pewnej wysokości.
Zgłoś
ShepardR34 2025-01-23, 17:07
Chwyt nie zawsze idzie z siłą, świętej pamięci Wojtek z KFD też miał słaby chwyt a w martwym 300 siedziało.

[ Dodano: 2025-01-23, 17:12 ]
chada napisał/a:

Przy 200kg to już stawy wysiadają, mi tak staw na początku kciuka wyskoczył xD Sam go na szybko nastawiłem ale do tej pory mnie nap🤬la czasami

Przy biciu rekordów zawsze. To na długą metę każdego poskłada, 18 latek co będzie na koksie cisnął do oporu w wieku 26 będzie wrak. Nawet jeśli masz rekord na klatę te 180 kg, to sobie rzucać lepiej te 120 na 15 razy na treningu dla drowia żeby klata była latem jak trzeba, a z takiego poziomu spokojnie sie wraca na to 180.
Zgłoś
Sigonek 2025-03-07, 19:30
Widelecc napisał/a:

A na c🤬j targać te 200kg? Jesteś mułem na j🤬ym polu żeby ciągać ciężary?

NIe, po prostu komunizm walcem rozjechał wartości wyższe, naniesione przez cywilizacje łacińską i wymazał kulturę wysoką na rzecz kultury oborowej.
Zgłoś