Ważne, że nie będzie musiał srać do rurki
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
smc napisał/a:
Teraz będzie srał do rurki.
Driver19cm napisał/a:
Ważne, że nie będzie musiał srać do rurki
On już ma wyj🤬e na wasze rurki

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
P🤬licie. Chodziliśmy za małolata na plażę na rzece.Rosła tam taka zajebista wierzba z której skakaliśmy.Była "ustalona,bezpieczna" gałąź.Ale nie.Mnie było za nisko k🤬a. Wlazłem tak wysoko jak mogłem,że przez gałęzie nie było widać wody.Tak z 12-14 metrów.Zj🤬e uczucie jak zdajesz sobie sprawę że jest tam woda ,ale widzisz tylko liście.
Podczas wybicia gałąź na której stałem jebnęła.Zero wybicia,lecę jak j🤬y prosiak,już wiem że będzie nak🤬iać. Ale. Liście w które fartem się zaplątałem, podniosły mi nogo i skok wyszedł jako tako. Żyję.
Tego dnia zostałem rekordzistą wierzby. I przez ogół plażowy wybrany,debilem dnia.

J🤬y farciarz, gałąź spadająca do wody przed nim prawdopodobnie uratowała mu życie lub kręgosłup rozbijając napięcie powierzchniowe wody przed tym jak on sam do niej wpadl
Nietypowe wykonanie skoku do wody, ale ważne że w niej w końcu wylądował.
RobDeMay napisał/a:
J🤬y farciarz, gałąź spadająca do wody przed nim prawdopodobnie uratowała mu życie lub kręgosłup rozbijając napięcie powierzchniowe wody przed tym jak on sam do niej wpadl
Myślę, że nic mu się nie stało
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski