wasze kobiety i tak pewnie gorsze niz ta
Przynajmniej jakieś są, a Ty oślepniesz i będziesz miał włosy między palcami od ciągłego walenia gruchy... 😁
Pewno nawet do tego filmiku sobie zmarszczyłeś Freda, co? Świntuchu? 😂
Pozdro. 🙏🏻 Shaolin. 🙅🏻
Przynajmniej jakieś są, a Ty oślepniesz i będziesz miał włosy między palcami od ciągłego walenia gruchy... 😁
Pozdro. 🙏🏻 Shaolin. 🙅🏻
To było mocne kung-fu...

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Mam znajomą, która gdy zaszła w ciążę w wieku 24lat ważyła niecałe 53 kg przy wzroście 160 cm. Na początku ciąży złamała nogę i była uwięziona do łóżka bo noga na wyciągu przez 8 tygodni a potem okazało się, że ciąża zagrożona i do porodu w łóżku. Doj🤬a prawie 60 kg cielska. Po porodzie w rok zrzuciła 60 kg i wygląda podobnie. Twarz ma piękną i żadnych oznak iż była gruba , w spodniach wyglądanormalnie, skóra na rękach normalna nie wisi ale jak się rozbierze to tragedia, wszystko wisi, rozstępy na całym ciele, cycki totalne flaki, skóry na jeszcze 2 takie osoby - chłop ją zostawił i się nie dziwię bo żadnemu normalnemu nie stanąłby na taki widok. A najlepsze jest to, że ona jeszcze księcia z bajki szuka.
Aktywnie szuka, skoro widziałeś ją rozebraną😆
Wacki długie i sprawne, mięśnie ze stali, zero brzuszyska, do tego doświadczenia miłosne na miarę Casanovy... 😂
Spójrzcie w lustra w waszych piwnicach, potem napie*dalajcie na innych ;]
Wacki długie i sprawne, mięśnie ze stali, zero brzuszyska, do tego doświadczenia miłosne na miarę Casanovy... 😂
Nie wiem jak inni.W swoim imieniu dziękuję za komplement, to miłe...😘
Taaaa... tu kuwa, same Adonisy siedzą, a za żonki co najmniej Cindy Crawford z młodych lat mają...
Spójrzcie w lustra w waszych piwnicach, potem napie*dalajcie na innych ;]
Widzę! Widzę w lustrze tego faceta!
Jest dokładnie taki, jak piszesz.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Pozdro. 🙏🏻 Shaolin. 🙅🏻
ja tylko wasze matki biore na warsztat:)
podpis użytkownika
won z debilamiWidzę! Widzę w lustrze tego faceta!
Jest dokładnie taki, jak piszesz.
To, to akurat wiem

Wyjątek potwierdza regułę.
ja tylko wasze matki biore na warsztat:)
Nie dość że erotoman gawędziarz, to jeszcze z nekrofilskim sznytem! 💪🏻
Szanuję.🙏🏻 Właściwy człowiek na właściwym miejscu. 👌🏻

🙅🏻
Mam znajomą, która gdy zaszła w ciążę w wieku 24lat ważyła niecałe 53 kg przy wzroście 160 cm. Na początku ciąży złamała nogę i była uwięziona do łóżka bo noga na wyciągu przez 8 tygodni a potem okazało się, że ciąża zagrożona i do porodu w łóżku. Doj🤬a prawie 60 kg cielska. Po porodzie w rok zrzuciła 60 kg i wygląda podobnie. Twarz ma piękną i żadnych oznak iż była gruba , w spodniach wyglądanormalnie, skóra na rękach normalna nie wisi ale jak się rozbierze to tragedia, wszystko wisi, rozstępy na całym ciele, cycki totalne flaki, skóry na jeszcze 2 takie osoby - chłop ją zostawił i się nie dziwię bo żadnemu normalnemu nie stanąłby na taki widok. A najlepsze jest to, że ona jeszcze księcia z bajki szuka.
To cos było z nią grubo nie tak. Znam typa, który można powiedzieć że był sparaliżowany przez jakiś czas. Jego zniszczony kręgosłup platał mu takie figle, że potrafił iść, przewrócić się i np przez 4 dni nie potrafić ustać. Finalnie 9 miesięcy w sumie wózek, rehabilitacja i łóżko. Pilnował michy i narzucił tylko i według niego aż 11kg
Nie dość że erotoman gawędziarz, to jeszcze z nekrofilskim sznytem! 💪🏻
Szanuję.🙏🏻 Właściwy człowiek na właściwym miejscu. 👌🏻
🙅🏻
Z nekrofilskim sznytem i lesbijskim zacięciem!
No chyba, że lubi brać w dupsko...

podpis użytkownika