Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shaolin_Majster 2025-05-06, 20:02 3
żmij napisał/a:

Z nekrofilskim sznytem i lesbijskim zacięciem!
No chyba, że lubi brać w dupsko...

Ejjj tam, czcigodny Żmiju, z całym szacunkiem, ale już ja znam te kobiety.... 👿

KungFu podpowiada mi wzmożoną czujność. 🙏🏻🙅🏻 😂
Zgłoś
żmij 2025-05-06, 20:05 4
Shaolin_Majster napisał/a:

KungFu podpowiada mi, że jest tam jakaś podwawelska... 🙏🏻🙅🏻 😂

No to przeca żech pisoł...
Nie mogę napisać wprost, że najpewniej jest pedałem, bo dostałbym bana
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-06, 20:10 2
Aaa...nooo... @teracki675 jest spoko, Panowie Admini! 👍🏻 I my go lubimy! 😁
Zgłoś
JoSeed 2025-05-06, 20:16 3
żmij napisał/a:

Z nekrofilskim sznytem i lesbijskim zacięciem!
No chyba, że lubi brać w dupsko...

Aaaaaa! To ja już wiem, czemu "kobieta" w profilu budzi tutaj hmm... powiedzmy podejrzliwą niechęć 😏

[ Dodano 2025-05-06, 20:18 ]

KungFu podpowiada mi wzmożoną czujność. 🙏🏻🙅🏻 😂

Skad masz moją fotę?! 😈
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-06, 20:24 2
JoSeed napisał/a:

Aaaaaa! To ja już wiem, czemu "kobieta" w profilu budzi tutaj hmm... powiedzmy podejrzliwą niechęć 😏
Skad masz moją fotę?! 😈

Znikąd! 😳🫢
Zgłoś
JoSeed 2025-05-06, 20:29 2

Znikąd! 😳🫢

Podłość ludzka nie ma granic 😏
Zgłoś
byczkos2 2025-05-06, 20:43 1
Spokojnie znajdzie się kilku Polaków pojebow co im to się podoba i że spędza nią resztę życia tylko dlatego że to kocha
Zgłoś
BatmanBB 2025-05-06, 22:52 2
plodzimierz napisał/a:

Mam znajomą, która gdy zaszła w ciążę w wieku 24lat ważyła niecałe 53 kg przy wzroście 160 cm. Na początku ciąży złamała nogę i była uwięziona do łóżka bo noga na wyciągu przez 8 tygodni a potem okazało się, że ciąża zagrożona i do porodu w łóżku. Doj🤬a prawie 60 kg cielska. Po porodzie w rok zrzuciła 60 kg i wygląda podobnie. Twarz ma piękną i żadnych oznak iż była gruba , w spodniach wyglądanormalnie, skóra na rękach normalna nie wisi ale jak się rozbierze to tragedia, wszystko wisi, rozstępy na całym ciele, cycki totalne flaki, skóry na jeszcze 2 takie osoby - chłop ją zostawił i się nie dziwię bo żadnemu normalnemu nie stanąłby na taki widok. A najlepsze jest to, że ona jeszcze księcia z bajki szuka.

A to głupia kutwa.
Zgłoś
gniew-eskimosa 2025-05-06, 23:14 2
JoSeed napisał/a:

Niestety, przy tak dużej utracie masy i takim nadmiarze skóry nie...
Gratuluję kobiecie schudnięcia i zalecałabym operację redukującą.

Nie znam historii tej kobiety z filmiku, ale wygląda jakby zdecydowanie za szybko zrzuciła zdecydowanie za dużo kilogramów. Z własnego doświadczenia (ze 170 do 60, obecnie 70) wiem, że przy odpowiednim tempie chudnięcia i jednoczesnej pracy nad masą mięśniową, skóra potrafi się całkiem nieźle zregenerować i oczywiście pozostaje jej nadmiar, ale nie, kurczę blade, taki jak tutaj. Chyba że ona startowała w ogóle z jakichś 250 czy 300...
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-05-07, 17:48
JoSeed napisał/a:

Niestety, przy tak dużej utracie masy i takim nadmiarze skóry nie...
Gratuluję kobiecie schudnięcia i zalecałabym operację redukującą.

Gratulacja się należy jak najbardziej! Tylko po co tyć? W całej naszej rodzinie tylko jeden brat ojca był gruby i od małego się brzydzę takich ludzi dobrowolnie opasłych! Mam 183 cm wzrostu i 90 kg wagi i może z kilo tłuszczu w krematorium zostawię!
Zgłoś
JoSeed 2025-05-07, 18:19
Jarek_Wielki napisał/a:

Gratulacja się należy jak najbardziej! Tylko po co tyć? W całej naszej rodzinie tylko jeden brat ojca był gruby i od małego się brzydzę takich ludzi dobrowolnie opasłych! Mam 183 cm wzrostu i 90 kg wagi i może z kilo tłuszczu w krematorium zostawię!

Jarek, nie każdy ma takie szczescie / samozaparcie/ samodyscyplinę w sobie...
Do tego dochodzą różne schorzenia, nietolerancję, itp.
Gratuluję wymiarów
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-05-07, 23:23
JoSeed napisał/a:

Jarek, nie każdy ma takie szczescie / samozaparcie/ samodyscyplinę w sobie...
Do tego dochodzą różne schorzenia, nietolerancję, itp.
Gratuluję wymiarów

Dzięki, ale na nic nie licz więcej!
Mieliśmy w podstawówce jednego grubasa na 30 osób, na 400 osób w szkole podstawowej było może 3! Idź teraz do szkoły podstawowej! Wiosna - lato to był piękny czas na oglądanie wspaniałych, zadbanych kobiet (pewnie też facetów, ale wolę kobiety)! Teraz? Szkoda gadać! Jeszcze 5 lat i małpy same wrócą do siebie!
Zgłoś
JoSeed 2025-05-08, 17:48
Jarek_Wielki napisał/a:

Dzięki, ale na nic nie licz więcej!
Mieliśmy w podstawówce jednego grubasa na 30 osób, na 400 osób w szkole podstawowej było może 3! Idź teraz do szkoły podstawowej! Wiosna - lato to był piękny czas na oglądanie wspaniałych, zadbanych kobiet (pewnie też facetów, ale wolę kobiety)! Teraz? Szkoda gadać! Jeszcze 5 lat i małpy same wrócą do siebie!

Oj, wyobraź sobie - nie zamierzałam nawet liczyć
Myślę, że to dotyczy obu płci. Lub puci, jak kto woli.
Zgłoś
maddog77 2025-05-09, 17:32
Mam pomysł jak można poddać się operacji nie ponosząc kosztów mianowicie oddać nadmiar skóry osobom z poparzeniami dużej powierzchni ciała a chyba nie jest to tak problematyczna kwestia zgodności jak w przypadku narządów wewnętrznych.
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem