I tak większość z nich żyje kilkukrotnie lepiej niż my w Europie. Więcej miejsca, więcej wolności itd..
więcej wszystkiego, więcej ćpunów, przestępstw, szczehólnie przestępstw i szczególlnie na tle naszego zaściankowego zacofanego śmietnika, no i więcej negroidów, ci szczególnie są prawdziwym symbolem wolności!
ić pan fhooy!
[ Dodano 2025-02-28, 19:39 ]
chlodnica w tym elektrytu muzga?
wszystkie elektryki mają chłodnice, baterie, elektronika i silniki wymagają przecież chłodzenia, co ty taki zdziwiony?
więcej wszystkiego, więcej ćpunów, przestępstw, szczehólnie przestępstw i szczególlnie na tle naszego zaściankowego zacofanego śmietnika, no i więcej negroidów, ci szczególnie są prawdziwym symbolem wolności!
ić pan fhooy!
wszystkie elektryki mają chłodnice, baterie, elektronika i silniki wymagają przecież chłodzenia, co ty taki zdziwiony?
nigdy mnie nie interesowaly elektryczne auta wiec zapytalem na tym zacnym forum pelnym roznej masci specjalistow

A propo cybertrucka. Właśnie minął mi ban na komentarze. Dziwnym trafem dostaję takie bany zaraz po moich sportach z tutejszymi lewakami. Jako, że sam nigdy na nikogo nie donosiłem, to wytłumaczcie mi jak to działa. Dostaję bana, bo lewaki, jak sama nazwa wskazuje, donoszą na mnie, czy to administracja portalu stoi po ich stronie?
Przestań obrażać Ich guru Pana Tfuska , i pociśnij jarusia ze dwa razy , to się wszystko zrównoważy. I daj se na luz z tą polityką , gowno się wylewa z obu stron .
nigdy mnie nie interesowaly elektryczne auta wiec zapytalem na tym zacnym forum pelnym roznej masci specjalistow
Różne pomysły testowali, pierwszy leaf chyba nie miał chłodzenia baterii cieczą więc bateria umiera młodo.
A w Cybertrucku to jest chyba bateria nowego rodzaju gdzie nie da się nadać borygo tylko specjalny trzeba lać płyn dielektryczny w cenie pewnie krwi, także tego xD
Hahaha co ty p🤬lisz człowieku 🤣 Stany mają procentowo o wiele więcej bezdomnych i narkomanow niż chociażby u nas.
Nie psuj mitu o zajebistych USA i biedzie u nas. I tak większość nie potrafi docenić, bo smrodu i biedy za granicami kraju nie widziała, a na ulotkach wszyscy uśmiechnięci.
Prawda jest taka, że w Stanach jest większa rozpiętość między bogatymi i biednymi. Biednych jest więcej bo nie ma socjalu, jak w Europie, a bogatych państwo nie gnębi podatkami. Więc w oczy kłuje i bieda, i bogactwo.
Kto ma łeb na karku powinien czym prędzej wyp🤬olić do USA bo tam docenia się zdolnych i o awansach decydują nie układy, ale wiedza i umiejętności. A nieudacznicy niech lepiej siedzą w Europie bo w Stanach skończą na ulicy.
Na emeryturę jednak lepiej wrócić do Europy, Stany to nie jest kraj dla starych ludzi.
Ameryka się skończyła po 2008 roku. Teraz to upadający kraj z coraz bardziej rozwarstwiającym się społeczeństwem. Zanika klasa średnia, a coraz więcej masz biedy
Jak dobrze, że w Rosji jest inaczej. Mamy alternatywę!
A poważnie, o upadku Stanów słyszę od 30 lat, a one jakoś nie chcą upaść. Przeciwnie, są coraz silniejsze i zostawiają Europę coraz bardziej w tyle.
chlodnica w tym elektrytu muzga?
Oczywiście, chłodzi akumulator główny.
Jak dobrze, że w Rosji jest inaczej. Mamy alternatywę!
A poważnie, o upadku Stanów słyszę od 30 lat, a one jakoś nie chcą upaść. Przeciwnie, są coraz silniejsze i zostawiają Europę coraz bardziej w tyle.
No, bo c🤬jowo si ę tam robi stopniowo, nie z dnia na dzień. 30 lat temu było tam dużo więcej niż teraz klasy średniej, której boom przypadł na lata '60 XX wieku. Teraz masz tam jak w ruskach - albo biednych, albo bogatych. U Putinka nie ma klasy średniej. Albo mieszkasz w chruszczówce, jeździsz żiguli i żyjesz od 10 do 10 albo ociekasz luksusem jak oligarchowie. W USA zaczyna się robić to samo. Gdy już społeczeństwo zostanie podzielone na biednych i bogatych to zobaczysz, jakie inby będą się tam odstawiać.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlermiód na moje serce!
zawsze trzeba sobie porażki jakoś wytłumaczyć
Po prostu nie potrafisz powiedzieć im "sp🤬alaj" tak aby poczuli podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą

podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm freeRóżne pomysły testowali, pierwszy leaf chyba nie miał chłodzenia baterii cieczą więc bateria umiera młodo.
A w Cybertrucku to jest chyba bateria nowego rodzaju gdzie nie da się nadać borygo tylko specjalny trzeba lać płyn dielektryczny w cenie pewnie krwi, także tego xD
Drugi leaf też nie ma chłodzenia. Baterie dosyaja6tak w kość od kilkukrotnego szybkiego ładowania bo za mocno się nagrzewają, jeśli ładujesz się w domu albo na DC raz dziennie to nic się nie dzieje. Jednak nadal jest tam chłodnica do chłodzenia silnika, falownika i ładowarki. W każdym elektryku jest też jeszcze chłodnica od klimatyzacji i często wymiennik do pompy ciepła.