Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pazuzu 2025-02-28, 17:30 16
Hamburgery to stan umysłu 🙂

Zgłoś
O................ń 2025-02-28, 17:31 7
Zgłoś
Cezzar 2025-02-28, 17:44 25
pazuzu napisał/a:

Hamburgery to stan umysłu 🙂

I tak większość z nich żyje kilkukrotnie lepiej niż my w Europie. Więcej miejsca, więcej wolności itd..
Zgłoś
Pitupitu 2025-02-28, 18:04 3
Nie zdziwiło mnie tak uszkodzenie tego gówna jak koleś który z niego wyszedł.matka ziemia będzie dumna.
Zgłoś
psyhepl 2025-02-28, 18:19
Elon chyba tego nie przewidział hehe
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-28, 18:23 5
E tam, tylko chłodnicę uszkodził. Dechy wchodzące bezpośrednio w auto, każde inne by załatwiło w dużo gorszym stopniu.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-02-28, 18:27 2
Cała "Hameryka"! Byle chiński plastik potrafi ich zatrzymać! Lepiej nie porównywać do drugiej armi świata!
Zgłoś
Manolito666 2025-02-28, 18:30 13
A propo cybertrucka. Właśnie minął mi ban na komentarze. Dziwnym trafem dostaję takie bany zaraz po moich sportach z tutejszymi lewakami. Jako, że sam nigdy na nikogo nie donosiłem, to wytłumaczcie mi jak to działa. Dostaję bana, bo lewaki, jak sama nazwa wskazuje, donoszą na mnie, czy to administracja portalu stoi po ich stronie?
Zgłoś
metyoo 2025-02-28, 18:37 6
miód na moje serce!

[ Dodano 2025-02-28, 18:38 ]
Mors_Nigra napisał/a:

E tam, tylko chłodnicę uszkodził. Dechy wchodzące bezpośrednio w auto, każde inne by załatwiło w dużo gorszym stopniu.

zawsze trzeba sobie porażki jakoś wytłumaczyć
Zgłoś
pazuzu 2025-02-28, 18:52 12
Cezzar napisał/a:

I tak większość z nich żyje kilkukrotnie lepiej niż my w Europie. Więcej miejsca, więcej wolności itd..

Hahaha co ty p🤬lisz człowieku 🤣 Stany mają procentowo o wiele więcej bezdomnych i narkomanow niż chociażby u nas. Tam ludzie boją się iść do szpitala ze złamana ręka bo nie będzie ich stać zapłacić za pomoc.
Zgłoś
Liveretto 2025-02-28, 18:58 12
pazuzu napisał/a:

Hahaha co ty p🤬lisz człowieku 🤣 Stany mają procentowo o wiele więcej bezdomnych i narkomanow niż chociażby u nas. Tam ludzie boją się iść do szpitala ze złamana ręka bo nie będzie ich stać zapłacić za pomoc.

Nie psuj mitu o zajebistych USA i biedzie u nas. I tak większość nie potrafi docenić, bo smrodu i biedy za granicami kraju nie widziała, a na ulotkach wszyscy uśmiechnięci. Zanim ktoś wyczuje krew, to w drugą stronę też nie ma co przesadzać, a porównywanie Billa Gatesa z klasycznym Joe nie ma sensu.
Pozdrawiam
Zgłoś
radek225 2025-02-28, 19:01 51
Cezzar napisał/a:

Ameryka się skończyła po 2008 roku. Teraz to upadający kraj z coraz bardziej rozwarstwiającym się społeczeństwem. Zanika klasa średnia, a coraz więcej masz biedy oraz obrzydliwego bogactwa jak Bezos, Trump czy Musk. Do tego ich zj🤬a służba zdrowia - masz 2-3 ubezpieczenia, ubezpieczony jesteś przez pracodawcę, trafiasz do szpitala, a i tak masz 500-1000$ do zapłacenia. I ciesz się, że tylko tyle, bo rachunek wynosił 40.000$, więc ubezpieczenie większośc pokryło! Ubezpieczenie w Europie dla hamburgera to wręcz świetny interes. Coraz więcej Amerykanów jest zadłużona długami medycznymi. Poza tym zobacz ile rocznie ginie w USA ludzi zastrzelinych na środku ulicy. To, co w Unii jest zakazane w żywności, tam pcha się rakotwórcze gówna do ich paszy, bo jedzeniem bym tego nie nazawał, USA mlekiem i miodem płynące...

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
krzysiu818 2025-02-28, 19:17
youtube.com/@whistlindiesel
Zgłoś
teściowa 2025-02-28, 19:35 3
Mors_Nigra napisał/a:

chlodnica w tym elektrytu muzga?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie