Dobry jest qurwisyn...
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
K🤬a nie wyrabiam. 90 % filmów na sadolu to jakieś brazylie albo azje. Co tam sie qrwa dzieje. Kiedyś chciałem podróżować w te.rejony ale przez sadola mi przeszło - albo cie zastrzelą albo przejadą motocyklem ewentualnie traktorem. Ogranixzam się tylko do europy - oprócz ruskich.
Pedator napisał/a:
K🤬a nie wyrabiam. 90 % filmów na sadolu to jakieś brazylie albo azje. Co tam sie qrwa dzieje. Kiedyś chciałem podróżować w te.rejony ale przez sadola mi przeszło - albo cie zastrzelą albo przejadą motocyklem ewentualnie traktorem. Ogranixzam się tylko do europy - oprócz ruskich.
Bardzo prawdopodobne że sadistic uratował Ci życie.

Janko napisał/a:
To się k🤬a Bambo zdziwił
No co, pójdzie ukraść następny.
Na piździorynce, lepsze numery odp🤬lałem. Stare dzieje.
[ Dodano: 2024-11-14, 20:02 ]
Schody, schody, schooody, jak w hotelu de Paris. Są niezbędne, zbędne, lub uczące..
[ Dodano: 2024-11-14, 20:02 ]
Schody, schody, schooody, jak w hotelu de Paris. Są niezbędne, zbędne, lub uczące..
Do burzenia murków się nie nadaje, ale loty w kosmos jak najbardziej
Pedator napisał/a:
ewentualnie mogłeś zginąć porażony prądem
Megatrans666 napisał/a:
Bardzo prawdopodobne że sadistic uratował Ci życie.
niestety

Namolnie się wpraszają. jak nie z pontonu na brzeg to motorem na posesję.
Nie było nic do żarcia to wylazł pasożyt.
Nie było nic do żarcia to wylazł pasożyt.