w ogole mi takich ludzi nie jest zal. do robienia takich rzeczy sa jakies tam skate parki a juz na pewno kaski na glowe. jednego debila mniej. Ale z drugiej strony szacun. zginal robiac to co kocha:)
Dobrze, że nie miał kasku. Przecież to wiktymizuje rowerzystów.
nwonigers napisał/a:
w ogole mi takich ludzi nie jest zal. do robienia takich rzeczy sa jakies tam skate parki a juz na pewno kaski na glowe. jednego debila mniej. Ale z drugiej strony szacun. zginal robiac to co kocha:)
To się nazywa selekcja naturalna.
Dlaczego wszyscy piszą że to dobrze, że selekcja naturalna. Tak właściwie nie wiemy co ten chłopak chciał zrobić, może przejeżdżał tamtędy wiele razy zanim to było popularne. To media wyłapały temat Pawła Jumpera i porównują ja ze śmiercią dla kliknięć.
Panowie zginą młody chłopak 16 lat całe życie przed nim było skate park na wsi to właśnie takie miejsca i nie zginą w tym samy miejscu co miał wypadek Jumper szkoda chłopaka.
konto usunięte
2019-06-14, 16:06
filip_czarny napisał/a:
Panowie zginą młody chłopak 16 lat całe życie przed nim było skate park na wsi to właśnie takie miejsca i nie zginą w tym samy miejscu co miał wypadek Jumper szkoda chłopaka.
Zginął przez własną głupotę. A idiotów nie szkoda.
TB303 napisał/a:
Szkoda że urodziłeś się dorosły ale to Twoje zdanie a ja niechce go podważać. Pozdrawiam.
TB303 napisał/a:
Kto za młodu nie odwalał szajsu by zar🤬ać niech pierwszy rzuci rowerem.