Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ah... nie tylko naiwniak, ale i ignorant.
Może wg jakichś tam starych reguł PiS to lewica
Stare reguły ? Kto ci to powiedział ? Ćpun ze squatu ?
...i sama określa się jako prawica.
Czy jeżeli Niesiołowski powie, że jest batmanem, to mu uwierzysz

Nie zabieraj się za politykę, bo nie masz o tym najmniejszego pojęcia.

Podałem ci proste fakty i twoje fanaberie są tutaj gówno warte.
Fakty prosto z monaru.
Ta w dodaktu ze w ogole my mozemy sie zabierac za polityke smieszny jestes Harg(jakbymsmy mieli na to wiekszy wplyw)
Naucz się budować logiczne zdania, a później się udzielaj.

Fakty prosto z monaru.
Rozumiem, że masz z monarem dużo wspólnego, bo ja nie ćpam, a z alkoholu piję wyłącznie piwo, ewentualnie wino i to jak na poskie standardy w umiarkowanych ilościach. Nie jestem anarchistą, tylko socjalliberałem, jeśli już obchodzą cię moje poglądy polityczne.

@Harg bo co brakuje ci pieprzonych przecinkow zaloze sie ze jestes jednym z tych typow co pija alko ale oni mowia ze narkotykow nie biora pozdrawiam
Idź dziecino już spać, bo jutro rodzice obudzą cię do kościoła z rana.
@KoniecŚwiata
Masz w sygnaturze tekst hardcorowego (punkowego) zespołu, a więc wnioski nasuwają się same - anarchista albo z czystego sentymentu Apatii słuchasz.

@KoniecŚwiata
Masz w sygnaturze tekst hardcorowego (punkowego) zespołu, a więc wnioski nasuwają się same - anarchista albo z czystego sentymentu Apatii słuchasz.
Dobrze, że wspomniałeś o punk rocku. Bardzo lubię punk. Lubię Apatię, Dezertera itp. Chłopaki z Apatii to rzecz jasna anarchiści, ale ja słucham muzyki i tekstów, z którymi się zgadzam. Nie muszę być przy tym sam anarchistą. Przyznam, że anarchistów darzę sympatią, choć nie zgadzam się z nimi w wielu kwestiach i raczej nie pójdę na spęd anarchistyczny. Anarchizm uważam za nurt utopijny, ale zdecydowanie mniej niebezpieczny i bardziej przyjazny niż nacjonalizm, którego nie trawię.

A odnośnie narkomanii i monaru, z którymi jakoś kojarzysz anarchizm, to z tego co wiem m.in. chłopaki z Apatii są związani z ruchem Straight Edge, odrzucającym nihilizm, spożywanie alkoholu i zażywanie narkotyków, o czym z resztą mozna usłyszeć w tekstach Apatii.

Gościu widzę u ciebie spore braki wiedzy i naiwniactwo. Twoim "tokiem myślenia" PiS to partia prawicowa... Poczytaj sobie doktryny partii politycznych (lewica i prawica), bo nie masz o tym pojęcia. Jeżeli coś jest "Katolickie" to nie oznacza to, że z miejsca jest prawicowe...
To ty idź, kolego, do biblioteki - przeczytaj definicję terminów "lewica" i "prawica". Najczęściej (bo nie są to terminy jednoznaczne) określa się lewicowców jako "zwolenników zmian" (ewolucji kategorii myślenia), prawicowców zaś, "zwolennikami utrzymania starego porządku" (wskazuje to jedynie na konserwatyzm światopoglądowy).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie