Paweł Kukiz podczas spotkania w Gdańsku - Platforma Oburzonych. Wypowiedzi na temat obecnej sytuacji w naszym kraju.
Mam nadzieję, że teraz naprawdę coś się ruszy.
Polecam wszystkim stronę
zmieleni.pl/
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-17, 13:58
I co chcecie żeby 1 milion podpisów miało decydować o 38 milonach ludzi ? Puknijcie sie w łeb
konto usunięte
2013-03-17, 13:58
Można Kukiza lubić albo nie, zgadzać się z nim lub nie, ale widać, że mu zależy. Szacunek Panie Pawle!
konto usunięte
2013-03-17, 14:01
Niema to tamto, Kukiz dobrze gada!!!
konto usunięte
2013-03-17, 14:04
Tak psioczycie... tak szczekacie... będziecie płakać jak dojdą do władzy Ci co krzyczą, że obalić, że spalić itd. ale jak oni się dossą to będziecie płakać ;D ja i inni, którzy wyjadą będą się śmiali i utrzymywali swoje rodziny pracując dla obcych. Proste - pewnie że proste, trzeba mieć jaja i umieć spasować tak jak w pokerze... Nic się nie zmieni, to tylko gadka, jeszcze nikt nic nie zrobił, gadać to sobie gadam tutaj i jest taki sam efekt.
polaczki - nie wszyscy, ale większość, więc też się nie napinajcie moi drodzy, polaczki, polaczki, polaczki i co ??
Pozdrawiam i smacznego obiadu.
znów samobójstwo będzie
konto usunięte
2013-03-17, 14:05
konto usunięte
2013-03-17, 14:15
Glosowac na Korwina , na ludzi z poza gownego nurtu politycznego.
Korwin wlasnie opowiada sie za JOW(Jednomandatoweokregiwyborcze) z kazdego wojewodctwa mamy 4-5 poslow wybranych demokratycznie
Zmniejszeniem kosztow pracy w tym podatkow
Prywatyzacja telewizji,szkolnictwa,szpitali
Dekryminlizacja Narkotykow(legalny obrot,+nalozona na nie akcyza)
Likwidacja ZUS,KRUS,NFZ,PUP.
Zmiany w systemie pozwolen budowlanych,mianowicie budynki uzytecznosci prywatnej mozna stawiac bez pozwolen i planow,ale z zasadami prawa budowlanego.
ORAZ zakaz zadlurzania kraju,przywrucenie kary smierci dla zwyrodnilcow i skorumpowanych politykow,
To powinno byc spelnione aby zylo sie normalnie
konto usunięte
2013-03-17, 14:17
Chciałem tylko wkleić pewien cytat z Wikipedii.
Cytat:
W przeprowadzonym w 2008 przez OBOP badaniu za wprowadzeniem jednomandatowych okręgów wyborczych wypowiedziało się 64% ankietowanych, przeciwko – 13%, obojętność lub brak opinii wyraziło 23%
Myślę, że mówi samo za siebie.