👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A dziś PO uwaliło w pierwszym czytaniu dobrą ustawę o wynagrodzeniach komorników. Ustawę autorstwa RP. Tak samoustawę o firmie na próbę. A wy dalej myślicie że chodzi tylko o trawę. Myślicie tak bo ktoś za wwas myśli.

Jaka wiec droga na zmiany? Nie Pis przecież. Korwin nie rozumie że do większości elektoratu potrzeba też odpowiedniego opakowania do głoszonych tez. Słabe widoki na przyszłość. .. Na wschodzie bez zmian. ..
kokinosz napisał/a:
Jaka wiec droga na zmiany? Nie Pis przecież. Korwin nie rozumie że do większości elektoratu potrzeba też odpowiedniego opakowania do głoszonych tez. Słabe widoki na przyszłość. .. Na wschodzie bez zmian. ..
Po pierwsze trzeba zmienić świadomość społeczeństwa, bez poparcia ludzi nic się nie zdziała. Niestety zmiany nie nadejdą tak prędko, nadzieja w ludziach młodych, którzy nie mają umysłu przesiąkniętego PRLowskim stylem myślenia. Nie chce mi się tu rozwodzić na ten temat bo za dużo do pisania

piwko za " kochaj i rzuć " , wczoraj oglądałem akurat ... po raz setny chyba

Ponoć homoseksualizm to wynalazek Europy XXI wieku. "Kiedyś tego nie było" wszędzie słyszę, ale jednak w starym Polskim filmie nawet ten temat poruszyli, ciekawe

Wołek napisał/a:
nadzieja w ludziach młodych, którzy nie mają umysłu przesiąkniętego PRLowskim stylem myślenia
IMO co mądrzejsi i sprytniejsi młodzi się ewakuują z Polski w takiej ilości, że w ciągu parunastu najbliższych lat zostanie samo dno intelektualne, więc na zmiany na lepsze nie liczę i sugeruję zbyt dużych nadziei nie mieć na świetlaną przyszłość

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie