👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swinkwizytor napisał/a:
Chirurg nie miał igły?
To był chirurg z NFZ-u
Miecz napisał/a:
To był chirurg z NFZ-u
Tak, to z enefzetu. Podobno takim samym drutem próbował cię wyskrobać, ale mu się nie udało. Zaparłeś się nogami.
to akurat sam bym zrobil.. bol w skali mysle 4 na 10 nawet chyba i trzy
Alonso napisał/a:
Twarde paluchy. Ciekawe czy kobiety lubią gdy tacy twardziele robią im palcówkę?
Tak
Miałem taką sytuację zbity paznokieć w prawej ręce, ból odczuwałem przez dwa miesiące przy samym podawaniu ręki, lepiej od razu iść do chirurga i niech po kilku dniach od urazu zrobi nakłucie igłą i po sprawie.
Uraz zagoił się samoistnie ale po co się męczyć minimum 2 miesiące, chirurg przekłuje i jest spokój
Uraz zagoił się samoistnie ale po co się męczyć minimum 2 miesiące, chirurg przekłuje i jest spokój
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie