Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Maro72 2025-05-27, 0:57 3
Uwielbiam koty, ale takie duże jak tygrys, puma , lew i inne pantery. Będąc w zoo zawsze podziwiałem te zwierzęta zwłaszcza tygrysy, mają coś w sobie. Majestat i piękno samo w sobie. Jednak my sadolaki piwniczaki, to takie dachowce, ni to kot drapieżnik, ni to p🤬da, ale dzięki sadolowi mamy 7 szans na przetrwanie, w dżungli, dzięki filmikom które kodujemy. Tak że ten jest ok.
Zgłoś
soten86 2025-05-27, 10:15 4
Ludziska dziela sie na dwie grupy zwolennikow kotow i psow ten material bedzie jechany przez tych drugich. Ale koty gora!
Zgłoś
JoSeed 2025-05-27, 11:56 1
Zwierzak w domu to nieustający kabaret 🤩
Zgłoś
Jaten 2025-05-27, 13:31
JoSeed napisał/a:

Zwierzak w domu to nieustający kabaret 🤩

Jakby ci kiedyś pchlarz objszczał zeszyt do matmy, to byś tak nie mówiła 😬
Zgłoś
JoSeed 2025-05-27, 13:54 3
Jaten napisał/a:

Jakby ci kiedyś pchlarz objszczał zeszyt do matmy, to byś tak nie mówiła 😬

A myślisz, że jak moja pchlarzowa rzyga to leci na płytki?
Nie raz się zrzygała kłakami na kanapę, pojszczala buty... No co zrobić, taki urok
Zgłoś
darek1234 2025-05-27, 20:52 2
Maro72 napisał/a:

Uwielbiam koty, ale takie duże jak tygrys, puma , lew i inne pantery. Będąc w zoo zawsze podziwiałem te zwierzęta zwłaszcza tygrysy, mają coś w sobie. Majestat i piękno samo w sobie. Jednak my sadolaki piwniczaki, to takie dachowce, ni to kot drapieżnik, ni to p🤬da, ale dzięki sadolowi mamy 7 szans na przetrwanie, w dżungli, dzięki filmikom które kodujemy. Tak że ten jest ok.

Ktoś, kto nie rozumie kotów, ma dość ubogi świat i rozum. Koty nie podlegają prawom ludzi, są niezależne, nie upadlają się jak psy. Z kotami się wychowałem, psy lubię, ale nie we własnym domu. Wystarczy, że idąc chodnikiem widzę psie gówna, bo pies to zwykły brudas, kot jest czysty
Zgłoś
jah1 2025-05-28, 7:37 2
Najbardziej wkurzający jest ten śmiech opiekunów, gdy zwierzak robi sobie krzywdę. Psychiatria dość dobrze rozpracowała tę kwestię.
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-05-30, 17:33
jah1 napisał/a:

Najbardziej wkurzający jest ten śmiech opiekunów, gdy zwierzak robi sobie krzywdę. Psychiatria dość dobrze rozpracowała tę kwestię.

Jak ty robisz sobie krzywdę to też cały sadol się śmieje

podpis użytkownika

Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Zgłoś