Też chce takie wyścigi. Ma ktoś pożyczyć pchły?
podpis użytkownika
ironią w ryj

Hacerking napisał/a:
albo Tobą ze trzy hektary pola też mogę zaorać... Ty pług ja bat i jedziemy... Jak to piszesz "k🤬a""Zaorał" Zaorać to se k🤬a możesz pole lub mózg
![]()

Toś ty nigdy nie łapał "bąków" w pudełka po zapałkach. Nie przywiązywał im do odnóży nitki i się nie ścigał z kumplami, który dalej na tej uwięzi odleci. Wygraną był kapsel do pstrykania, jak się łosia bogatego dorwało to nawet guma Donald albo chociaż oranżada w proszku.
@up my łapaliśmy do słoika w którym była wata nasączona zmywaczem do paznokci. Wiem, źle robilismy

c4ch3 napisał/a:
Działa na pchły, to może na cyganów zadziała?
h🤬ja, ukradli by piłkę albo oś z kołami. Bat by zadziałał na pewno.

k🤬a, ludzie są chyba najsłabszym fizycznie gatunkiem na świecie. Gdyby człowiek chciał pchać zachowując skalę takie kółka, to były by one wielkości domku rodzinnego.

Cytat:
k🤬a, ludzie są chyba najsłabszym fizycznie gatunkiem na świecie. Gdyby człowiek chciał pchać zachowując skalę takie kółka, to były by one wielkości domku rodzinnego.
Jeśli jakieś zwierzątko jest 10 razy większe od pchły i jego kółka są też 10 razy większe, to jego mięśnie mają 100 razy większą siłę, ale kółka 1000 razy większą masę·