Uwielbiam takie filmy. Wielka pani, wyjątkowa niczym płatek śniegu, Kobieta w 100% która pokazuje swoje niezadowolenie poprzez spoliczkowanie... Dama przez duże D.
I jej zderzenie z rzeczywistością
które miejmy nadzieję zapamięta na długo.
I jej zderzenie z rzeczywistością

Miód dla mych oczu. I jeszcze ta dezorientacja na końcu czy podjąć walkę czy uklęknąć do pały tak jak natura nakazała.

Na washington post jest artykuł że jeszcze jej starego wyj🤬i z roboty
Ale zj🤬y sadistic nie pozwala mi wrzucić linka
Jak by gość dobrze to rozegrał to ze stron croudfoundingowych by "na piwo za akcję" pare baniek zgarnął.

Ale zj🤬y sadistic nie pozwala mi wrzucić linka

Jak by gość dobrze to rozegrał to ze stron croudfoundingowych by "na piwo za akcję" pare baniek zgarnął.
AyCaramba napisał/a:
Uwielbiam takie filmy. Wielka pani, wyjątkowa niczym płatek śniegu, Kobieta w 100% która pokazuje swoje niezadowolenie poprzez spoliczkowanie... Dama przez duże D.
I jej zderzenie z rzeczywistością które miejmy nadzieję zapamięta na długo.
Jest to w Chinach, więc boje się że jednak to typ zapamięta to na długo zważywszy że to żona szefa policji.
chyba na poczatku wyzywa go od "lewandoofskyi" mozliwe ze to Polak

Cichyx napisał/a:
Jest to w Chinach, więc boje się że jednak to typ zapamięta to na długo zważywszy że to żona szefa policji.
Już nie, jak pisałem wcześniej wyj🤬i go z roboty

Zasada jest bardzo prosta: nie wolno bić kobiet, chyba że uderzy pierwsza, wtedy trzebe raz a dobrze zap🤬lić w ryj i jest spokój - nie znęcać się, szarpać czy przepychać, tylko jeden strzał.