Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Essent 2019-07-28, 12:29 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
McQurwa 2019-07-28, 12:41 5
Zgłoś
Strielok1 2019-07-28, 13:20 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Byku35 2019-07-28, 14:21
miałem identyczną sytuacje
jadę se skuterem centrum wachowa ja chcem sie włóczyć do ruchu na głównym skrzyżowaniu po mojej lewej jedzie skoda i mruga że skrenca w moją to mówię jadę a ona jeb prosto i wemnie
na szczęście wychamowałem i nic się nie stało
Zgłoś
Wojtaswp11 2019-07-28, 15:00 15
Byku35 napisał/a:

miałem identyczną sytuacje
jadę se skuterem centrum wachowa ja chcem sie włóczyć do ruchu na głównym skrzyżowaniu po mojej lewej jedzie skoda i mruga że skrenca w moją to mówię jadę a ona jeb prosto i wemnie
na szczęście wychamowałem i nic się nie stało

A szkoda że nic Ci się nie stoło. Bo Twoja pisownia sprawia ból.
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2019-07-28, 15:23
Bardzo sprawne hamulce i refleks.
Gość uratował i motor i pewnie swoje zdrowie.
Zgłoś
pekka satan 2019-07-28, 15:30
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2019-07-28, 15:38 1
Stojąc w korku słuchając muzyczki w klimatyzowanym pojeździe często podziwiam jak głęboko pozbawieni wyobraźni są niektórzy motocykliści. Sznur samochodów, co chwilę widać jak ktoś zmienia pas, ludzie się pchają a taki tępak na dwóch kółkach od niemca za 5 tys jedzie 40 km/h między samochodami. Zdaje sobie sprawę z tego, że to z pogardy dla tych w "puszkach", że muszą tkwić w korkach , ale żeby w tym tępackim umyśle nie zrodziło się pytanie: a co jak ktoś mi zajedzie drogę? A zdarza się również, że kulturalnie, w koreczku, stoi sobie facet, na motocyklu za kilkadziesiąt klocków , posuwając się w tempie korka. Klasa sama w sobie. miłego popołudnia.
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2019-07-28, 16:02 4
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2019-07-28, 16:45 3
Rannhide napisał/a:

Widzisz, a w szwablandi jak byłem z dobre 3 lata zawsze auta zjeżdżają jak najbliżej siebie żeby motocykliści mogli przejechać, bo jak nie musi stać to po ch*j? To samo dotyczy jeżdżenia na suwak, nie ma blokowania pasa tylko jedzie jeden z jednego pasa i za nim z drugiego. Ale do takich prostych rzeczy jeszcze nam sporo brakuje.

masz rację, ale nawet jeśli jest "duzo miejsca", to szybka jazda między samochodami zawsze jest skrajnie niebezpieczna i głupia
Zgłoś
Wojtaswp11 2019-07-28, 20:03
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-28, 22:57
debil, debilowi, debilem.
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2019-07-29, 0:06
Maciek_z_Grosaru napisał/a:

masz rację, ale nawet jeśli jest "duzo miejsca", to szybka jazda między samochodami zawsze jest skrajnie niebezpieczna i głupia

No ja nie mówię że tam ktokolwiek jechał szybciej niż 5-10 km/h. Po prostu pewne jest że w Polsce nawet jak by było miejsce żeby mógł sobie przejechać to jakiś baran drogę i tak zajedzie.
Zgłoś
Justynka99 2019-07-29, 12:48
Motocykl można przepuścić. Gorzej, jak ktoś na kiblu próbuje wjechać przed, bo potem ze świateł wystartować nie można, bo rozpędza się to do 40km/h w 10 lat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem