📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:57

BambiPMT napisał/a:
Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
zwalniasz i pozwalasz pod warunkiem, że masz warunki i czas na to a nie jak ktoś Ci wymusi.
Jeden debil wyprzedza na podwójnej, drugi niezdecydowany, ma pas rozbiegowy i się zastanawia co zrobić.
BambiPMT napisał/a:
Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
Sam jesteś pedałem. To że gościa stać na motocykl i ma pasję jeździć na nim, nie znaczy, że ma odpowiadać za wszystkich debili na drodze.
Nie wiń całego świata, żeś sierota i nie zdałeś prawka na motocykl.
Moto na prawie wg mnie. Ważne żeby się nie ruszać, bo można sobie zrobić większy problem. Dobrze że ten co podbiegł, zapewne tak mówił, nie ruszaj się chłopie! Tzn mam taką nadzieję...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie