Komentarze zostawiam wam

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jeden ślepa pała, a drugi zapi3rdala w zabudowanym.
A ja tam nie rozumiem poj🤬ego przepisu o zachowaniu ostrożności. Miasto, podwójna ciągła. Dla mnie 100% wina pedała na motorze.
Bez kierunku, z prawej krawędzi swojego pasa nagle z dupy wyjeżdża.
Nie ma podwójnej ciągłej. Wina samochodziarza, bo skręca z drugiego pasa
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ty k🤬a albo okulary kup, albo obejrzyj dobry film.
W miejscu gdzie gość skręca nie ma podwójnej ciągłej. Sam kup okulary. Powtórzę: wina skręcającego, a mandat należy się również motopipie
K🤬a w tym jednym drobnym miejscu, w którym skręt w lewo robisz. Motor chciał opuścić i wrócić na pas na podwójnej ciągłej.
Zjechał do lewej krawędzi w ostatniej chwili. W lewym lusterku go nie było widać.
K🤬a w tym jednym drobnym miejscu, w którym skręt w lewo robisz. Motor chciał opuścić i wrócić na pas na podwójnej ciągłej.
Zjechał do lewej krawędzi w ostatniej chwili. W lewym lusterku go nie było widać.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Słuchaj: albo się doucz, albo nie wyjeżdżaj na drogi publiczne. Motop🤬a zareagował na manewr skręcającego kierowcy, a to że zap🤬lał to inna sprawa
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.