Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:37
🔥 Pechowo wyszło - teraz popularne
Kutasorożec Dzisiaj 16:28 14
Jak z procy. ciekawe czy przeżył. Wystarczyło klina zrobić
Zgłoś
budowapl Dzisiaj 16:33
Dziś obiad zjem w szpitalu
Zgłoś
GrubyKleks Dzisiaj 16:49 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
staachujones Dzisiaj 16:54 21
a to nie kolejne AI przypadkiem?
wiem, ze o taki wypadek nie jest trudno, ale ta lina jakos tak dziwnie wyglada w momencie uderzenia
Zgłoś
don_balon Dzisiaj 17:31 3
Też pomyślałem, że to AI.
Zgłoś
kafaros Dzisiaj 17:37 8
Zgadzam się z kolegami wyżej. Jeszcze trochę i ciężko będzie poznać co jest fejkiem a co prawdziwe. I tym sposobem Sadistic może zakończyć żywot choć mam nadzieję że wymyślą jakieś AI które walczy z AI i będzie wyłapywać te fejki.
Zgłoś
Tatra93 Dzisiaj 17:48
tu się nie parkuje
Zgłoś
wojtekpwse Dzisiaj 17:55 12
Już wcześniej nieprawdziwych filmów latało sporo po necie a teraz to już w ogóle nie wiadomo co prawdziwe a co nie.
Zgłoś
BogerPL Dzisiaj 17:59 1
Nie widzę nic podejrzanego w locie liny. Chyba prawdziwe
Zgłoś
Fx12 Dzisiaj 18:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ritu4l Dzisiaj 18:26
BogerPL napisał/a:

Nie widzę nic podejrzanego w locie liny. Chyba prawdziwe

Oczywiście że to AI. Te dziwne "ruchy kamera" wszystko zdradzają. W Sorze 2 już tego nie ma, bardzo ciężko tam rozpoznać fejka
Zgłoś
Danydwabanany Dzisiaj 18:42
Zgłoś
POeBaNy Dzisiaj 18:50 5
Zgłoś
Killer241 Dzisiaj 19:21
Czy mi się zdaje że najpierw piła ma odcień zielony a później jest czerwona ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem