📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
nieczytamkomentow napisał/a:
taka półpionizacja za noge to nie wiem czy wystarczy
Nie, to była poziomizacja
Ale;tam,normalnie,do tego dzieciaka-BLIŻNIACY przyszli!Real czy AI? Jednakowe łysiny,a jak się odwrócili-jednakowe twarze!😨
Co tam dzieciak....MERCEDESA sobie porysował , MERCEDESA - rozumicie co to znaczy.... TAKĄ FURĘ podrapać ...Najważniejsze zje..ać winowajcę ...jak śmiał mu drogę zajechać ...takiego Mercedesa uszkodzić co ma wszystkie systemy bezpieczeństwa i systemy przyspieszające zadziałanie hamulców . Ile to będzie kosztowało !!!!
Apages napisał/a:
Ale;tam,normalnie,do tego dzieciaka-BLIŻNIACY przyszli!Real czy AI? Jednakowe łysiny,a jak się odwrócili-jednakowe twarze!😨
Faktycznie, chyba bliźniacy.
Zapakowali młodego, może to karawana była więc sprzątnęli od razu do siebie na warsztat
Ja oceniam akcję ratowniczą na 4.0
Jedyne obrażenia, jakich dzieciak mógł doznać to raczej tylko uraz głowy. Nie wymagamy, by każdy ze sobą woził kołnierz ortopedyczny...
Typ wsadził dzieciaka do auta i jak mniemam, zawiózł do szpitala 👍
Jedyne obrażenia, jakich dzieciak mógł doznać to raczej tylko uraz głowy. Nie wymagamy, by każdy ze sobą woził kołnierz ortopedyczny...
Typ wsadził dzieciaka do auta i jak mniemam, zawiózł do szpitala 👍
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie