Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
🔥 Dojenie krówki - teraz popularne
nieczytamkomentow Wczoraj 15:36 7
taka półpionizacja za noge to nie wiem czy wystarczy
Zgłoś
DonaldDown76 Wczoraj 15:42 1
Sami lekarze tam , myślą że pomagają debile a więcej szkód tylko
Zgłoś
joti Wczoraj 15:57 14
W ZSRR ludzie (to azerska SSR, a nie rosyjska, dlatego użyłem słowa "ludzie") nauczyli się, że nie ma co liczyć na pomoc instytucji, więc nie czekają na pogotowie, tylko sami dzieciaka zawiozą do szpitala. Możliwe że uratowali mu życie.
Zgłoś
shoe5maker Wczoraj 16:11 2
Wyjazd zaprojektowany idealne.
Zgłoś
bercisko Wczoraj 16:47 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hetman_Wielki Wczoraj 16:50 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Konrad8044 Wczoraj 17:07
Wątpię by młody przeżył
Zgłoś
pikabu Wczoraj 17:09 3
Konrad8044 napisał/a:

Wątpię by młody przeżył

Podobno przeżył i jego stab jest uniarkowany, cokolwiek to znaczy
Zgłoś
~Henryk_Kukułka Wczoraj 17:39 4
shoe5maker napisał/a:

Wyjazd zaprojektowany idealne.

Na logikę, ten znak przy wyjeździe z parkingu, to powinien być nakaz skrętu w prawo... i pewnie był.
Zgłoś
metyoo Wczoraj 18:28 6
Zgłoś
MarS_80 Wczoraj 18:53
Nie wiem jak bardzo zacofany system oświaty (m.in. udzielania pierwszej pomocy) w tym społeczeństwie funkcjonuje ale jest skuteczny...
Zgłoś
gonzor Wczoraj 19:55
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 20:02
Pionizacja i do lasu.
Zgłoś
Clistwood Wczoraj 20:12 5
JPRD film sensacyjny stłuczka, konfrontacja i porwanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem