👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hehe, chodzi o to, że istnieją kody do sapera i np. w saperze z win xp mrugał jeden pixel na ekranie w lewym górnym rogu jeśli na danym polu była umieszczona bomba.

To jak grać w sudoku, które ma wszystkie pola puste- nie rozumiem sensu takiego spędzania czasu..

Czas nadrobic zaleglosci, skoro i tak musze siedziec w pracy w niedziele...

Za czasów liceum sapera robiło się w 5 sekund bez cheatów, ten to amator

mozna sobie odpalic ponownie ten sam uklad, juz mnie zaden pros nie zdziwi

bożcheee. odrazu że cheaty. są ponumerowane patterny, wbijasz liczbe w sapera, zapamiętujesz pola, zaznaczasz i klikasz... -.- cały fotomontaż.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie