Pedalarz płci żeńskiej uznaje, że ją żadne przepisy nie obowiązują...
Kierownik z puszki też zap🤬lał...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyspieszenie miała zajebista, lecz problem nastąpił przy opanowaniu prędkości.
Jedni skaczą pod pociąg , inni podcinają żyły , babcia wybrała opcje z rowerem ..
traf
2018-12-26, 7:44
lekkie zadrapania ale po zakupy trzeba bedzie sie wrócić do biedry
Szkoda mi kierowcy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Prawidłowa reakcja kierowcy. Pani na rowerze ani jednej rzeczy zgodnie z przepisami nie zrobiła, zaczynając od samej jazdy chodnikiem.
za taki lot pedalarza to browar musi być
konto usunięte
2018-12-26, 13:06
Gdyby to było dziecko, to jeszcze bym zrozumiał takie bezmyślne zachowanie.. ale w tej sytuacji to brak słów
I kurewsko samolubna tępa baba przez samą siebie nie dojechała do domu na święta.
7/10 bo nie było telemarka
konto usunięte
2018-12-26, 22:13
kurde i przez takie łajzy tylko se samochody psujemy
konto usunięte
2018-12-27, 3:56
Nie wiem jak mozna byc tak tepym. Zasada jest prosta pieszy ma pierwszenstwo na pasach. Babsko fakt faktem zle zrobilo ale kierujacy pojazdem powinien przed przejsciem zwolinc i byc gotowym do ustapienia proste jak ch... I nie ma jakiegos glupiego gadania ze wtargnal na przejscie, to tak samo jak wjezdza pojazd na rond i nagle okazuje sie ktos tam wjechal przed nim i wtargnal na to rondo?? Czy jak jest pojazd na skrzyzowaniu i nie ma pierwszenstwa przejazdu to co wbija z taka predkoscia i moze akurat nic nie bedzie jechac??