hahahahahahaahah k🤬a następny do kolekcji jak ten pedalarz co wyj🤬 w zaparkowanego dostawczaka czy tam busa, już nie pamiętam.
Edit:
Tutaj wspomniany pedalarz
sadistic.pl/pedalarz-sprawca-trwalosc-pojazdu-vt575545.htm
Edit:
Tutaj wspomniany pedalarz
sadistic.pl/pedalarz-sprawca-trwalosc-pojazdu-vt575545.htm
Co za bezczelny k🤬s postawił mu ten brudny samochód przed jego neutralnym dla środowiska elektrycznym p🤬dzikiem.
To był zamach na uświadomionego obrońcę naszego czystego świata.
To był zamach na uświadomionego obrońcę naszego czystego świata.
Co on tu k🤬a robi? Przecież jak tędy jechałem w zeszłym tygodniu i też srajfonowałem, to go tu nie było.
Najważniejszy jest telefon reszta jest nie ważna. To trzeba być naprawdę umysłową i cielesną amebą, ostatnim skończonym debilem i do tego ślepym dzbanem, ale prawda jest taka, że tak właśnie funkcjonuje większość dzisiejszych młodych. Morda ślepo wpatrzona w świecący ekranik i nie ważne, czy to idzie, czy to jedzie autem, c🤬j byle do przodu z mordą oświetloną ekranikiem jak ćma kręcąca się wokół żarówki dopóki się nie usmaży. No nic, po co się wk🤬iać jak selekcja naturalna być musi, elegancko zaj🤬 i myślałem, że te dwa kolarze jeszcze mu poprawią, niestety, a szkoda 🤣
To jest jakiś wyjątkowo debilny egzemplarz pedalarza, jedna ręka w kieszeni, w drugiej ręce telefon na który się gapi zamiast na drogę, szczęśliwe zamiast w kogoś postronnego to przyj🤬 w tego dostawczaka.