Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ziebaj 2025-05-15, 12:29 1
Ja bym poprawił jeszcze, szczekające gówno.
Zgłoś
Analinator 2025-05-15, 12:38 7
Ten pies już nigdy więcej nie wyskoczy do rowerzystów.
Prawidłowo
Zgłoś
smc 2025-05-15, 12:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2025-05-15, 13:46 1
Słyszałem kiedyś tezę, że psikanie silnym pieprzowym psu w nos go uśmierci. Czy ma ktoś wiedzę w tym temacie? Pytam z czystej ciekawości czy na filmie widzimy chodzącego jeszcze trupa?
Zgłoś
polithe 2025-05-15, 14:42 2
No i bardzo dobrze jeszcze powinien to gówno skopać
Zgłoś
esa 2025-05-15, 16:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Banan1494 2025-05-15, 16:35
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2025-05-15, 17:05 3
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-05-15, 21:26 1
Takie psy to mnie dość często goniły i zawsze sie bałem że mi w szprychy wejdzie.
Zgłoś
okmont111 2025-05-16, 2:56 1
Buhahaha sadole broniacy pedalarza ktory obsikal jakiegos kundla niegroznego, ktory ledwo podbiegl, prawdopodobnie nic by nie zrobil, bo im kiedys jakis bokser buta ukradl jak jezdzili rowerem do przedszkola. Tego jeszcze nie bylo
To akurat latwo rozpoznac czy pies jest agresywny i grozny, szczegolnie jako uzytkownik tego portalu.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-05-16, 8:08 2
A powinien zastrzelić.
Zgłoś
eweli25 2025-05-16, 14:29
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem