Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ziebaj 2025-05-15, 12:29 1
Ja bym poprawił jeszcze, szczekające gówno.
Zgłoś
Analinator 2025-05-15, 12:38 7
Ten pies już nigdy więcej nie wyskoczy do rowerzystów.
Prawidłowo
Zgłoś
smc 2025-05-15, 12:54 1
Zaprzysiężony napisał/a:

tak sp🤬alałem, że często obierałem dłuższą drogę, a ten j🤬y kundel odpuszczał dopiero po długim kawałku.

Dzięki temu masz dobrą kondycję i możesz dłużej r🤬ać. Sport to zdrowie, nabrałeś dobrych nawyków i jesteś szczupły.

Piwo oddam Ci na jakiejś ustawce rowerowej, jeśli jeździsz w jakiejś grupie.
Zgłoś
ProVVe 2025-05-15, 13:46 1
Słyszałem kiedyś tezę, że psikanie silnym pieprzowym psu w nos go uśmierci. Czy ma ktoś wiedzę w tym temacie? Pytam z czystej ciekawości czy na filmie widzimy chodzącego jeszcze trupa?

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
polithe 2025-05-15, 14:42 2
No i bardzo dobrze jeszcze powinien to gówno skopać
Zgłoś
esa 2025-05-15, 16:25
Zaprzysiężony napisał/a:

Oddawaj k🤬a to piwo, które przypadkiem ci postawiłem.
J🤬e pchlarze i ich p🤬leni właściciele to największe k🤬y. Za dzieciaka jeździłem rowerem do szkoły podstawowej. Po drodze jeden z sąsiadów miał czarnego wilczura, który czasem mu uciekał i mnie atakował. Ze strachu tak sp🤬alałem, że często obierałem dłuższą drogę, a ten j🤬y kundel odpuszczał dopiero po długim kawałku. Oczywiście każdy to bagatelizował, w tym mój stary.
A później słyszysz historię, że dziecko pogryzione. Jako dziecko mieszkające na wsi zostałem ugryziony kilka razy.
Teraz sam mam dużego psa, ale sk🤬ieli, którzy uważają, że ich piesio może wszystko będę tępił. Więc sp🤬alaj.

podobno zwierzęta znają się na ludziach
Zgłoś
Banan1494 2025-05-15, 16:35
raz jak biegałem to mnie za kostkę złapał kundel j🤬y. Kopłem c🤬ja i sp🤬olił.

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2025-05-15, 17:05 3
Takim gazem powinno się nap🤬lać zdewociałych pedalarzy ubranych w damskie laikry gdy pedałują ulicą a obok jest ścieżka dla rowerów. C🤬le mają wyj🤬e na innych uczestników ruchu.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-05-15, 21:26 1
Takie psy to mnie dość często goniły i zawsze sie bałem że mi w szprychy wejdzie.
Zgłoś
okmont111 2025-05-16, 2:56 1
Buhahaha sadole broniacy pedalarza ktory obsikal jakiegos kundla niegroznego, ktory ledwo podbiegl, prawdopodobnie nic by nie zrobil, bo im kiedys jakis bokser buta ukradl jak jezdzili rowerem do przedszkola. Tego jeszcze nie bylo
To akurat latwo rozpoznac czy pies jest agresywny i grozny, szczegolnie jako uzytkownik tego portalu.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-05-16, 8:08 2
A powinien zastrzelić.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
eweli25 2025-05-16, 14:29
@ANALizator777:

ANALizator777 napisał/a:

Nożem powinien w niego rzucać, a najlepiej uj🤬 mu łeb maczetą i to przy samej dupie.

Przecież pies noża nie potrafi trzymać 🤔
Zgłoś