Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
saves 2021-01-28, 9:28
Pierwszy raz mam dysonans poznawczy. Cieszę się z pedalarza na glebie, a jednocześnie szacunek za rozwiązanie sytuacji.
Zgłoś
Tomix93 2021-01-28, 9:29
Caramon napisał/a:

Czy ktoś zauważył, jakie zero pyskowania między ludźmi? Można?

Bo to nie Polska kraj pieniaczy i debili xd
Zgłoś
KE848 2021-01-28, 10:39 1
tdoberman napisał/a:

Ktoś mi powie, czemu te lewackie rządy tak tępią kierowców samochodów przepisami? czy na prawdę chodzi o to, aby ludzi zniechęcić do posiadania samochodów czy inny jest tego powód?

no wina kierowcy rower ma pierwszenstwo na drodze rowerowej kierowca nie patrzyl w lusterka
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-01-28, 11:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wojtekpwse 2021-01-28, 11:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takbonie 2021-01-28, 11:34
Pedalarz zachowuje sie jak człowiek. Mam dylemat, bo nie wiem czy szanuję, czy nie.
Zgłoś
jan0sik1 2021-01-28, 13:34
Bez darcia mordy? Ustawka jak nic
Zgłoś
Gamonn1 2021-01-28, 14:46 1
To była ścieżka rowerowa? Dlaczego właściciel uszkodzonego auta nie wezwał policji? Byli dla siebie mili , ale blachy w aucie pogięte. A może typ z auta nie skumał i dopiero w domu "odkryje" wgniecenia?
Zgłoś
Karboksylator 2021-01-28, 18:09
Caramon napisał/a:

prosto to wytłumaczyć, obaj myśleli, że są winni
Zgłoś
SirPEWLOK 2021-01-28, 19:40
Caramon napisał/a:

Raczej nie było pyskowania bo obaj byli biali...
Zgłoś
chico35 2021-01-28, 19:56
Caramon napisał/a:

hahah no 1 na 10 przypadków tak się kończy - normalny zdrowy jankes wyciągląby spluwę
Zgłoś
matzwo122 2021-01-28, 20:39
Po obejrzeniu 1x byłem w szoku, dlaczego gość odpuścił. Można byc miłym i kulturalnym, ale mógł mieć uszkodzony sprzęt. Pęknięty telefon w plecaku, peknieta rama, skrzywione koło, cokolwiek, a odjechał po prostu. A okazuje się, że ten pas ktorym jechal to nie droga dla rowerów tylko pas wyłączony z ruchu, wiec nie powinno go tam byc. Pedalarze xdd
Zgłoś
craig133 2021-02-04, 17:22
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem