Takie mam wrażenie, że najgłośniej tu wyją o tych zasiłkach dzieciaki, co jeszcze złotówki podatku nie zapłaciły. Za to, same ciągną kaskę od państwa, bo ich starzy biorą 800+.
A jak rakieta rozwali ci dom i nie masz gdzie mieszkać, albo rozjebie kotłownię i masz minus 5 na chacie? A inna trafi w podstację i pół miasta nie ma prądu i wody? Padnie twój zakład i nie masz roboty?
Wojna to nie tylko trupy.
Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego że ruska rakieta spadnie na czyjść dom jest taka sama jak to że ktoś mieszkający w tym domu zginie w wypadku samochodowym? Ukraińscy "uchodźcy" sobie regularnie jeżdżą na Ukrainę w różnych sprawach, bo tam praktycznie wszędzie poza frontem jest bezpiecznie a Ty zamiast pomyśleć to się kierujesz emocjami.
K🤬a, czasami aż mi wstyd że współdzielę ten kraj z takimi kretynami

Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego że ruska rakieta spadnie na czyjść dom jest taka sama jak to że ktoś mieszkający w tym domu zginie w wypadku samochodowym?
Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego, że ruska rakieta spadnie na podstację energetyczną i w całym mieście nie będzie prądu przez co w domu odmrozisz sobie dupę, a myć się będziesz w wiadrze jest takie samo, jak to, że zimą może padać śnieg?
Szczególnie, że Putin celuje w infrastrukturę krytyczną.
Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego, że ruska rakieta spadnie na podstację energetyczną i w całym mieście nie będzie prądu przez co w domu odmrozisz sobie dupę, a myć się będziesz w wiadrze jest takie samo, jak to, że zimą może padać śnieg?
Szczególnie, że Putin celuje w infrastrukturę krytyczną.
Głupiś i tyle. Na Ukrainie grzeją się ludzie albo węglem albo mają centralne ogrzewanie z ciepłowni, też opalanej węglem
Nawet w Polsce mało kto grzeje się prądem
Takie mam wrażenie, że najgłośniej tu wyją o tych zasiłkach dzieciaki, co jeszcze złotówki podatku nie zapłaciły. Za to, same ciągną kaskę od państwa, bo ich starzy biorą 800+.
A jak rakieta rozwali ci dom i nie masz gdzie mieszkać, albo rozjebie kotłownię i masz minus 5 na chacie? A inna trafi w podstację i pół miasta nie ma prądu i wody? Padnie twój zakład i nie masz roboty?
Wojna to nie tylko trupy.
Gówno mnie to obchodzi, przez takich jak Ty to mamy non stop inflacje wyższą , kolosalne raty za mieszkania itp, mieli czas od 2014 roku sie uzbroic oligarchom zabrac kase i pokupowac uzbrojenie ale maja to w dupie!!!, Niech sobie przyjezdzaja ale socjal powinien byc tylko dla polaków, nie jestesmy GB, Francją itd gdzie maja potęzny przemysł, kolonie i w c🤬j kasy to mogą sobie pozwolić na socjal, my rozjebiemy pąnstwo utrzymując dwa Państwa, to jest chore to nie nasza wojna, niech sami sobie radzą!!
Cebulaki z Polski ciągną socjal na Zachodzie a w zamian zachodnie firmy robią co chcą w Polsce. Tymczasem ukraińska chołota robi co chce w Polsce a w zamian polski rząd jeszcze finansuje Ukrainę[/quote
Na razie prowadzisz w moim rankingu na kretyna roku 2025. Rozwijaj swój talent.
Głupiś i tyle. Na Ukrainie grzeją się ludzie albo węglem albo mają centralne ogrzewanie z ciepłowni, też opalanej węglem
Nawet w Polsce mało kto grzeje się prądem
No, a te ciepłownie to są na korbę. Pompy, wentylatory kotłów, podajniki, wszystko napędzane ręcznie albo przez chomika w klatce.
Przepompownie i magazyny gazu też.
No, a te ciepłownie to są na korbę. Pompy, wentylatory kotłów, podajniki, wszystko napędzane ręcznie albo przez chomika w klatce.
Przepompownie i magazyny gazu też.
No i gdzie te miliony nowych uchodźców szturmujących polskie granice? Przecież im tą infrastrukturę energetyczną atakują dopiero od tej jesieni.
Skoro dalej nie widzisz że w tej propagandzie o Ukrainie nic się nie klei to już nigdy nie zobaczysz
my rozjebiemy pąnstwo utrzymując dwa Państwa, to jest chore to nie nasza wojna, niech sami sobie radzą!!
Czytam "utrzymując dwa państwa" i "nie nasza wojna" i od razu czuję smród onuc Brązowego Grzesia.
Warszawa 1941, warszawianki nad Wisłą - II wojny nie było wmówili wam ją.
K🤬a, czasami aż mi wstyd że współdzielę ten kraj z takimi kretynami
Co ty tworzysz człowieku, do utylizacji jesteś.
Przecież im tą infrastrukturę energetyczną atakują dopiero od tej jesieni.
dw.com/pl/rosja-celowo-atakuje-ukrai%C5%84sk%C4%85-sie%C4%87-energetyc...
Pierwszy z brzegu: artykuł z października 2022. Wysilisz się, to znajdziesz więcej.
Pierwszy z brzegu: artykuł z października 2022. Wysilisz się, to znajdziesz więcej.
No i co mają elektrownie do ogrzewania skoro na Ukrainie nie ogrzewa się prądem? Poszukałeś, pogooglowałeś i gówno znalazłeś. No więc znowu, gdzie są te miliony uchodźców z zamarzających ukraińskich domów?
No i co mają elektrownie do ogrzewania skoro na Ukrainie nie ogrzewa się prądem? Poszukałeś, pogooglowałeś i gówno znalazłeś. No więc znowu, gdzie są te miliony uchodźców z zamarzających ukraińskich domów?
Ale ty tępy jesteś, ja p🤬lę. Chociaż mój komentarz wyżej przeczytaj.
Aha, pewnie nie zrozumiałeś, bo dzieci nie jarzą sarkazmu. To c🤬j, zrozumiesz jak dorośniesz.