Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pfefe 2025-02-10, 16:28 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Takie mam wrażenie, że najgłośniej tu wyją o tych zasiłkach dzieciaki, co jeszcze złotówki podatku nie zapłaciły. Za to, same ciągną kaskę od państwa, bo ich starzy biorą 800+.
A jak rakieta rozwali ci dom i nie masz gdzie mieszkać, albo rozjebie kotłownię i masz minus 5 na chacie? A inna trafi w podstację i pół miasta nie ma prądu i wody? Padnie twój zakład i nie masz roboty?
Wojna to nie tylko trupy.

Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego że ruska rakieta spadnie na czyjść dom jest taka sama jak to że ktoś mieszkający w tym domu zginie w wypadku samochodowym? Ukraińscy "uchodźcy" sobie regularnie jeżdżą na Ukrainę w różnych sprawach, bo tam praktycznie wszędzie poza frontem jest bezpiecznie a Ty zamiast pomyśleć to się kierujesz emocjami.
Zgłoś
VViktor 2025-02-10, 16:37 4
Warszawa 1941, warszawianki nad Wisłą - II wojny nie było wmówili wam ją.

K🤬a, czasami aż mi wstyd że współdzielę ten kraj z takimi kretynami

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-10, 16:40 4
pfefe napisał/a:

Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego że ruska rakieta spadnie na czyjść dom jest taka sama jak to że ktoś mieszkający w tym domu zginie w wypadku samochodowym?

Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego, że ruska rakieta spadnie na podstację energetyczną i w całym mieście nie będzie prądu przez co w domu odmrozisz sobie dupę, a myć się będziesz w wiadrze jest takie samo, jak to, że zimą może padać śnieg?
Szczególnie, że Putin celuje w infrastrukturę krytyczną.
Zgłoś
pfefe 2025-02-10, 16:43 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ja p🤬lę, czy ty nie rozumiesz że prawdopodobieństwo tego, że ruska rakieta spadnie na podstację energetyczną i w całym mieście nie będzie prądu przez co w domu odmrozisz sobie dupę, a myć się będziesz w wiadrze jest takie samo, jak to, że zimą może padać śnieg?
Szczególnie, że Putin celuje w infrastrukturę krytyczną.

Głupiś i tyle. Na Ukrainie grzeją się ludzie albo węglem albo mają centralne ogrzewanie z ciepłowni, też opalanej węglem
Nawet w Polsce mało kto grzeje się prądem
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-02-10, 16:48 2
Dziwisz się bo obraz wojny sobie zbudowałeś na obrazie czterech pancernych i helikopter w ogniu.
Zgłoś
subik 2025-02-10, 16:51 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Takie mam wrażenie, że najgłośniej tu wyją o tych zasiłkach dzieciaki, co jeszcze złotówki podatku nie zapłaciły. Za to, same ciągną kaskę od państwa, bo ich starzy biorą 800+.
A jak rakieta rozwali ci dom i nie masz gdzie mieszkać, albo rozjebie kotłownię i masz minus 5 na chacie? A inna trafi w podstację i pół miasta nie ma prądu i wody? Padnie twój zakład i nie masz roboty?
Wojna to nie tylko trupy.

Gówno mnie to obchodzi, przez takich jak Ty to mamy non stop inflacje wyższą , kolosalne raty za mieszkania itp, mieli czas od 2014 roku sie uzbroic oligarchom zabrac kase i pokupowac uzbrojenie ale maja to w dupie!!!, Niech sobie przyjezdzaja ale socjal powinien byc tylko dla polaków, nie jestesmy GB, Francją itd gdzie maja potęzny przemysł, kolonie i w c🤬j kasy to mogą sobie pozwolić na socjal, my rozjebiemy pąnstwo utrzymując dwa Państwa, to jest chore to nie nasza wojna, niech sami sobie radzą!!
Zgłoś
kiwiptaszek 2025-02-10, 16:53
pfefe napisał/a:

Cebulaki z Polski ciągną socjal na Zachodzie a w zamian zachodnie firmy robią co chcą w Polsce. Tymczasem ukraińska chołota robi co chce w Polsce a w zamian polski rząd jeszcze finansuje Ukrainę[/quote
Na razie prowadzisz w moim rankingu na kretyna roku 2025. Rozwijaj swój talent.

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-10, 16:57 3
pfefe napisał/a:

Głupiś i tyle. Na Ukrainie grzeją się ludzie albo węglem albo mają centralne ogrzewanie z ciepłowni, też opalanej węglem
Nawet w Polsce mało kto grzeje się prądem

No, a te ciepłownie to są na korbę. Pompy, wentylatory kotłów, podajniki, wszystko napędzane ręcznie albo przez chomika w klatce.
Przepompownie i magazyny gazu też.
Zgłoś
pfefe 2025-02-10, 17:00 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

No, a te ciepłownie to są na korbę. Pompy, wentylatory kotłów, podajniki, wszystko napędzane ręcznie albo przez chomika w klatce.
Przepompownie i magazyny gazu też.

No i gdzie te miliony nowych uchodźców szturmujących polskie granice? Przecież im tą infrastrukturę energetyczną atakują dopiero od tej jesieni.
Skoro dalej nie widzisz że w tej propagandzie o Ukrainie nic się nie klei to już nigdy nie zobaczysz
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-10, 17:00 3
subik napisał/a:

my rozjebiemy pąnstwo utrzymując dwa Państwa, to jest chore to nie nasza wojna, niech sami sobie radzą!!

Czytam "utrzymując dwa państwa" i "nie nasza wojna" i od razu czuję smród onuc Brązowego Grzesia.
Zgłoś
Adiczek 2025-02-10, 17:20 2
Widzę że nie tylko mnie nosi na temat widlarzy
Zgłoś
Dzesikatokurefka 2025-02-10, 17:21 3
VViktor napisał/a:

Warszawa 1941, warszawianki nad Wisłą - II wojny nie było wmówili wam ją.
K🤬a, czasami aż mi wstyd że współdzielę ten kraj z takimi kretynami

Co ty tworzysz człowieku, do utylizacji jesteś.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-10, 17:22 2
pfefe napisał/a:

Przecież im tą infrastrukturę energetyczną atakują dopiero od tej jesieni.

dw.com/pl/rosja-celowo-atakuje-ukrai%C5%84sk%C4%85-sie%C4%87-energetyc...

Pierwszy z brzegu: artykuł z października 2022. Wysilisz się, to znajdziesz więcej.
Zgłoś
pfefe 2025-02-10, 17:28 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Pierwszy z brzegu: artykuł z października 2022. Wysilisz się, to znajdziesz więcej.

No i co mają elektrownie do ogrzewania skoro na Ukrainie nie ogrzewa się prądem? Poszukałeś, pogooglowałeś i gówno znalazłeś. No więc znowu, gdzie są te miliony uchodźców z zamarzających ukraińskich domów?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-10, 17:35 1
pfefe napisał/a:

No i co mają elektrownie do ogrzewania skoro na Ukrainie nie ogrzewa się prądem? Poszukałeś, pogooglowałeś i gówno znalazłeś. No więc znowu, gdzie są te miliony uchodźców z zamarzających ukraińskich domów?

Ale ty tępy jesteś, ja p🤬lę. Chociaż mój komentarz wyżej przeczytaj.
Aha, pewnie nie zrozumiałeś, bo dzieci nie jarzą sarkazmu. To c🤬j, zrozumiesz jak dorośniesz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie