Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pfefe 2025-02-10, 17:40 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ale ty tępy jesteś, ja p🤬lę. Chociaż mój komentarz wyżej przeczytaj.
Aha, pewnie nie zrozumiałeś, bo dzieci nie jarzą sarkazmu. To c🤬j, zrozumiesz jak dorośniesz.

Może i jestem tępy, ale nie tak tępy jak Ty
Czytasz te "artykuły" "niezależnych" "dziennikarzy" o Ukrainie i Ci gówno z mózgu robią.

[ Dodano 2025-02-10, 17:49 ]
VViktor napisał/a:

Warszawa 1941, warszawianki nad Wisłą - II wojny nie było wmówili wam ją.
K🤬a, czasami aż mi wstyd że współdzielę ten kraj z takimi kretynami

W 1941 wojny w Polsce nie było, tak że ten obrazek sobie wsadź w dupę

[ Dodano 2025-02-10, 17:55 ]
Dzesikatokurefka napisał/a:

Co ty tworzysz człowieku, do utylizacji jesteś.

No to kto w 1941 bombardował Warszawę? Polska była pod okupacją, wojna się skończyła w 1939. Nawet podpisaliśmy akt kapitulacji, który jak wiadomo wojnę kończy.
Zgłoś
VViktor 2025-02-10, 18:53 2
Dzesikatokurefka napisał/a:

Co ty tworzysz człowieku, do utylizacji jesteś.

Nie moja wina, że jesteś takim nieukiem, że nie kumasz prostej analogii
Zgłoś
zasranka 2025-02-10, 20:07 1
@Sławomir1313: Slawuś Ukrainie - pomagaj ze swoich dobra?

Na Polaków z Kresów i Syberii i tych z UK i USA nie ma ulg ani żadnej pomocy.

Ale judek jest mądry i wie, że jakby wrócili, to w Polsce mogłoby się zrobić za dobrze. Lepiej wziąć troglodytów z Ukrainy i podmienić społeczeństwo na lepszych niewolników.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-10, 20:07 3
Gówno mnie to obchodzi, przez takich jak Ty to mamy non stop inflacje wyższą , kolosalne raty za mieszkania itp, mieli czas od 2014 roku sie uzbroic oligarchom zabrac kase i pokupowac uzbrojenie ale maja to w dupie!!!

Uzbroili się na ile mogłi, między innymi dlatego trzydniowa operacja specjalna trwa ponad 1000 dni xD

[ Dodano 2025-02-10, 20:14 ]
zasranka napisał/a:

@: Slawuś Ukrainie - pomagaj ze swoich dobra?
Na Polaków z Kresów i Syberii i tych z UK i USA nie ma ulg ani żadnej pomocy.
Ale judek jest mądry i wie, że jakby wrócili, to w Polsce mogłoby się zrobić za dobrze. Lepiej wziąć troglodytów z Ukrainy i podmienić społeczeństwo na lepszych niewolników.

XD
Mityczni mądrale z zagranicy tu nigdy nie wrócą, bo po co babrac się w takim gównie jakie tworzycie
O każdych wydatkach państwa można powiedzieć, że ja to tego nie chce, niech se ludzie ze swoich pomagają/budują/inwestuja
Wy to dalej nie słuchacie jak Putinowi tęskno to ZSRR i że ukryj to nie ostateczny cel ale droga do jedności dawnych republik sowieckich. Wasza walka z pomocą dla Ukrainy, czy to militarna czy socjalna dla imigrantów to nadstawianie dupy ruskim za tani gaz, po was choćby potop
Zgłoś
zasranka 2025-02-10, 20:23
@Sławomir1313: Wy

Eh, Andriy, Andriy
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-10, 20:27
zasranka napisał/a:

@: Wy
Eh, Andriy, Andriy

Oj Masza, Masza
Zgłoś
zasranka 2025-02-10, 20:44 2
@Sławomir1313: jakie qrwa inwestowanie? Socjal o robienie za burdel dla jakichś tam sąsiadów to jest inwestowanie?

Nie no, rozbawiłes mnie

Pozdrawiam i naucz się, że nie pisze się "wy", bo to nie ruski. Pozdro Mykoła, Mario z tej strony.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-02-10, 21:02 2
pfefe napisał/a:

Straszny ten Kijów teraz, zgliszcza, pożoga, trupy na ulicach...
No to czemu ludzie z Kijowa są w Polsce "uciekinierami"? Skoro tam jest spokój to niech sobie tam siedzą a nie ciągnął socjal w Polsce

Z Lwowa k🤬y do Polski jeżdżą zasiłki op🤬lać i inne 500+. To złodziejstwo trzeba powstrzymać.
Zgłoś
kubol 2025-02-10, 21:57 2
Sławomir1313 napisał/a:

socjal który nie jest ulgą podatkową od wypracowanego dochodu to zawsze zło, czy to dla polaka czy obcokrajowca
w naszym kraju już przed wojną było prawie 1mln ukrainców, z czego znaczna część przyjechała tu do pracy, a nie po socjale, teraz jest ich dwa razy więcej, dziwi Cię, że państwo rzuciło im hajs, zamiast pozwalać tułać się po miastach i żyć w nędzy? jak sobie to wyobrażasz, w każdym biednym getcie przestępczość sięga zenitu, a tak rozsiani po całym kraju mogą się łatwiej zasymilować. to że słyszysz o przypałach związanych z nimi to wynik klikalności tematu, bo nikt nie będzie pisał o iwance dziękującej i płaczącej na kolanach bo dostała ubrania ze zbiórki. patusy są wszędzie, ludzie socjal wykorzystują wszędzie, nasz naród również, a nie mamy wojny na swoim terytoruim, każda luka prawna jest wykorzystywana przez cwaniaków. jakie znaczenie ma tu narodowość?
czy nie tym właśnie się różnimy od murzynów, że potrafimy pomóc gdy ktoś tego potrzebuje?
nacjonalistom to się marzy chyba pólnocno wchodnio południowa granica z wielką rasiją, j🤬i krótkowzroczni idioci

Pomoc ukraincom przez Polske powinna wygladac na stworzeniu obozu przy granicy, w ktorym mogliby przebywac ci "potrzebujacy", i ewentualnie regularnych zrzutach kondonow, zeby ich nie przybywalo za szybko.
Zgłoś
subik 2025-02-10, 21:59 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Pierwszy z brzegu: artykuł z października 2022. Wysilisz się, to znajdziesz więcej.

Ty jestes Ukrainskim trolem albo r🤬asz Ukrainskie k🤬y że tak bronisz, masz ich za Panów, Ty sługusie jeden. naczytałes sie bredni z portali , jeszcze z onetu powklejaj linki albo z tv, co za idiota , ile razy gadali ze były mega naloty a nic nie było!!! albo kilka bombek. Oby Ukry znikneli z mapy razem z ruskimi!!!!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-10, 22:23 3
subik napisał/a:

Ty jestes Ukrainskim trolem albo r🤬asz Ukrainskie k🤬y że tak bronisz, masz ich za Panów, Ty sługusie jeden. naczytałes sie bredni z portali , jeszcze z onetu powklejaj linki albo z tv, co za idiota , ile razy gadali ze były mega naloty a nic nie było!!! albo kilka bombek. Oby Ukry znikneli z mapy razem z ruskimi!!!!

Gdzie się podziali dyżurni ruscy trole z tego portalu? Leczą kaca po zdradzie Trumpa, który miał oddać Ukrainę Putinowi na tacy, a ją wspiera? Bo atakują mnie jakieś dzieci, a j🤬 dzieci to nie tylko nieetyczne, ale i nielegalne. Nawet muslimem nie jestem.
Niech no się któryś odezwie, bo nie mam komu dop🤬lić i mi smutno.
Zgłoś
mun66 2025-02-10, 22:35
pfefe napisał/a:

Straszny ten Kijów teraz, zgliszcza, pożoga, trupy na ulicach...
No to czemu ludzie z Kijowa są w Polsce "uciekinierami"? Skoro tam jest spokój to niech sobie tam siedzą a nie ciągnął socjal w Polsce

W Berlinie do marca 1945 było spokojne życie.
Zgłoś
caveman89 2025-02-10, 23:14 2
pfefe napisał/a:

W Polsce 100% powierzchni Kraju było bezpieczne a i tak Kilka milionów rodaków wyjechało za chlebem do UK ,Niemiec Holandii
Zgłoś
Polak_mały 2025-02-11, 8:13
TwójCzarnyPan napisał/a:

Takie mam wrażenie, że najgłośniej tu wyją o tych zasiłkach dzieciaki, co jeszcze złotówki podatku nie zapłaciły. Za to, same ciągną kaskę od państwa, bo ich starzy biorą 800+.
A jak rakieta rozwali ci dom i nie masz gdzie mieszkać, albo rozjebie kotłownię i masz minus 5 na chacie? A inna trafi w podstację i pół miasta nie ma prądu i wody? Padnie twój zakład i nie masz roboty?
Wojna to nie tylko trupy.

Takie mam wrażenie że najwięcej o konieczności utrzymywania sponsorowania zasiłków dla ukrów mają k🤬y blokujące polskie bankomaty co miesiąc, co wypłacają sobie zasiłki dla 80% Ukraińców którym tak samo grozi uderzenie rakiety jak nam wybór rządu, który zacznie dbać o polskie interesy.
Zgłoś
pfefe 2025-02-11, 9:13 1
mun66 napisał/a:

W Berlinie do marca 1945 było spokojne życie.

Nie licząc bombardowań co kilka dni. W ciągu całej wojny Berlin był bombardowany 363 razy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie