📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:37
🔥
Nokaut konkubiny
- teraz popularne

Dzesikatokurefka napisał/a:
Co ty tworzysz człowieku, do utylizacji jesteś.
Nie moja wina, że jesteś takim nieukiem, że nie kumasz prostej analogii
@Sławomir1313: Slawuś Ukrainie - pomagaj ze swoich dobra?
Na Polaków z Kresów i Syberii i tych z UK i USA nie ma ulg ani żadnej pomocy.
Ale judek jest mądry i wie, że jakby wrócili, to w Polsce mogłoby się zrobić za dobrze. Lepiej wziąć troglodytów z Ukrainy i podmienić społeczeństwo na lepszych niewolników.
Na Polaków z Kresów i Syberii i tych z UK i USA nie ma ulg ani żadnej pomocy.
Ale judek jest mądry i wie, że jakby wrócili, to w Polsce mogłoby się zrobić za dobrze. Lepiej wziąć troglodytów z Ukrainy i podmienić społeczeństwo na lepszych niewolników.
@Sławomir1313: jakie qrwa inwestowanie? Socjal o robienie za burdel dla jakichś tam sąsiadów to jest inwestowanie?
Nie no, rozbawiłes mnie
Pozdrawiam i naucz się, że nie pisze się "wy", bo to nie ruski. Pozdro Mykoła, Mario z tej strony.
Nie no, rozbawiłes mnie

Pozdrawiam i naucz się, że nie pisze się "wy", bo to nie ruski. Pozdro Mykoła, Mario z tej strony.
pfefe napisał/a:
Straszny ten Kijów teraz, zgliszcza, pożoga, trupy na ulicach...
No to czemu ludzie z Kijowa są w Polsce "uciekinierami"? Skoro tam jest spokój to niech sobie tam siedzą a nie ciągnął socjal w Polsce
W Berlinie do marca 1945 było spokojne życie.
pfefe napisał/a:
W Polsce 100% powierzchni Kraju było bezpieczne a i tak Kilka milionów rodaków wyjechało za chlebem do UK ,Niemiec Holandii
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie