Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co kamerzysta za pułapkę zamontował
nie sądzę by to był przypadek że wszyscy koło niego się wyj🤬i

Że niby to jest spoko sport, zasady fair play, a typ w pomarańczowej koszulce w 17 sekundzie prowadzi rower, którego koło samo zap🤬la.. J🤬i oszuści są wszędzie.
Czemu piękne chwile trwają tak krotko
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Jak cały dzień patrzysz na wypiętą dupę kolegi, to różnie może się to skończyć...
Ryszardowo napisał/a:
Że niby to jest spoko sport, zasady fair play, a typ w pomarańczowej koszulce w 17 sekundzie prowadzi rower, którego koło samo zap🤬la.. J🤬i oszuści są wszędzie.
tak to jest, kiedy na lekcjach fizyki zamiast słuchać, plułeś papierowymi kulkami!