👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko ze pilkarz jak wymusi faul to jest na jego korzysc tylko kretyn mysli ze te przepychanki czy przystawianie glowy do glowy to bolesne dla niego, oni robia to celowo, a wstawiajac to po prostu potwierdzasz to kim jestes w moich oczach ;d a w sumie to samo kalinka21 napisal nie zauwazylem

pawelgk napisał/a:
Czy jest coś gorszego od Sail? Tak, zremiksowane Sail?
![]()
Requiem dla snu ost. Nie ma gorszego podkładu pod filmy na yt.
Ci, którzy wrzucają na piłkę nożną to największe lamusy, których jak byli mali nikt nie brał do składu. Stąd się u nich urodził wstręt do piłki i zamiłowanie do rurek, chłopców i rowerów.

Gościu ale ty jestes poje*any porównywać piłke nożną do skoków na motorach czy innych podobnych pierdół ...
Po primo na motorach masz kaski ochraniacze na nogi ręce kręgosłup itp..
po 2 Primo (pierwsze tak po 2 pierwsze) Jesteś po*ebany i spi*rdalaj z tym gównem
Dziekuje za uwage i spier*alaj
Po primo na motorach masz kaski ochraniacze na nogi ręce kręgosłup itp..
po 2 Primo (pierwsze tak po 2 pierwsze) Jesteś po*ebany i spi*rdalaj z tym gównem
Dziekuje za uwage i spier*alaj

Widze, wiele z was ma problem z odroznieniem cioty od aktora . A tak przy okazji to zastanawiam sie jak szybko ci "twardziele" podniesli by sie z ziemi gdyby jezdzili w stroju pilkarza i bez kasku.

wybrał jakieś wyjątki i hejtuje jeszcze konfrontując do jakiś pedałów na rowerkach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie